Ez a film nem egy lányregény, ahogy a címe is utal rá. Itt nagyon nyersen és realisztikusan mutatja meg az egyes emberekben (esetünkben Jackben) zajló belső vívódásokat, illetve azt, hogy mibe és hogyan próbál meg elmenekülni a sivár hétköznapok elől... Több
A XX. század végén készült legzseniálisabb filmről beszélünk emberek! A Edward Norton és Brad Pitt életművet rakott le a filmben! Kötelező darab aki nem látta nem is tudom hogy tud felkelni reggelente. Kár hogy csak 5 csillag van mert ez a film 5 csillagból 10-es !
Amelyik filmben Edvard Norton és Brad Pitt is szerepel az csak jó lehet. Igen tükröt mutat jó pár embernek, azért is mondják sokan hogy nem jó a film. Pedig zseniális és értékelhető.
Mindenki imadja, en meg nem. Egyesek szerint nem ertem, pedig de. Egeszen egyszeruen nekem nem jott be es az elso 30 perc utan tudtam, hogy mi a "poen". Nortont szeretem, de ebben nem. Pittet szeretem, de ebben nem, barmennyire is jol jatsza ezt a laza modern kavbojt.
Tipikusan azok közzé a filmek közzé tartozik, amiről semmit sem szabad olvasni az előtt, mielőtt megnézné az ember. Bátorítani tudok mindenkit, hogy nézze meg, mert egy remek mű a film minden másodperce.
Időtálló, klasszikus thriller, ami fordulatos, érdekes és tanulságos. A szereplők válogatása profi. hitelesen alakítanak. A cselekménye nagyon izgalmas és egyáltalán nem sablonos.
Brad Pitt hatalmasat alakít ebben az akciófilben.Nem lehet rajta unatkozni.Örök klasszikus,zseniális szereposztás.Nagyon tetszett elejétől a végéig, mert nem hagytak unatkozni egy percig sem.Tele van a film izgalommal, akcióval,pörgős jelenetekkel.! Fantasztikus!
Félelmetesen jó alakítás nagyszerű színészekkel. Személyes kedvencem Edward Norton. Elgondolkodtató, a látszaton túlmutató, egyedi világnézetű film, minden kor számár van mondanivalója.
Nekem ez a film az egyik kedvencem,zseniális egyszerűen. Elvont,de egy egyben érdekes. Aki még nem látta szerintem ideje megnézni. Ha belegondolok,mi mindannyian klubtagok vagyuk,hiszen mikor dolgozni,vagy iskolába megyünk akkor is a harcosok klubjáb... Több
Egyik kedvenc filmem. Remek görbetükröt mutat korunk fogyasztói. Ezek a szereplők szuperek s a filmet már többször láttam!