Harcosok klubja

Fight Club

2014.12.06 Sniper

Semmi bajom sincs a Harcosok Klubjával, mert egy izgalmas és szórakoztató filmnek tartom, csak nekem túl sok volt benne az erőszak. Az volt az érzésem a vége felé, hogy mindenki csak üvölt, verekszik és nyög. Ez a fajta erőszak-ábrázolás nagyon nem a... Több

2015.04.24 gaboca1981

Nagyon jó film! Mindenki nézze meg! Hihetetlen laza, nagyon jó csavarral a végén. A társadalomkritika szerintem még mindig helytálló és a férfiságról alkotott üzenete is érdekes. Ezen kívül rendkívül szórakoztató. Aki még nem látta, nézze meg, ha meg már láttad, nézd meg mégegyszer :)

2015.11.13 varjú

Teljes mértékben egyet értek azokkal, akik azt mondják, hogy ezt a filmet látni kell, de nem gondolnám, hogy ez Fincher legjobb rendezése, és Brad Pittet is sokkal jobban bírtam a Hetedikben, ami viszont sokkal nyomasztóbb film, mint a Harcosok Klubj... Több

2018.08.29 Barnabii44

Palahniuk remekművéből egy erős filmet csináltak komoly társadolom kritika ajánlom.

2015.03.09 kisslaszlo2

Aki még nem látta szerintem ideje megnézni. Nagyszerű film! Izgalmas , fordulatokkal teli és rengeteg rejtett üzenet van a filmben! 9/10

2018.08.19 buzsikturner

Örök igazságok hangzanak el, a casting pedig 10/10! Nekem még talán a könyvnél is jobban tetszett.

2015.03.23 iaquino

Óriási film. A könyvet is szeretem, de a film annyival túltesz rajta, hogy elképesztő. Igazi minőségi, cool, igényes szórakoztatás.Főleg, hogy nem csak maga a cselekmény, hanem a háttérben elrejtett easter-egg-ek miatt is érdemes többször újranézni.

2015.01.23 David

Számomra érthetetlen okból nekem korábban kimaradt ez az alkotás, de szerencsére most bepótoltam, abszolút egyet értek azzal, hogy David Fincher nagyot alkotott ez a film kifejezetten elgondolkodtató, és nem könnyen felejthető.

2015.10.03 Xarxas

Korunk egyik legzseniálisabb és legmeghatározóbb alkotása. Tucatjára néztem már végig és mindig talál benne az ember valami újat. Egyszerűen fantasztikus csak ajánlani tudom.

2015.03.31 tbandi1989

Tökéletes regény adaptáció. Fincher a lehető legjobb választás volt ehhez a filmhez, az évek alatt igazi mestere lett a műfajnak, ráadásul szerintem ez pályafutása legjobb alkotása.

2015.02.15 laszlototh

Igazi kultikus film Pitt és Norton remek párost alkotnak benne. Fordulatos és külön kiemelném a film végét! Nézze meg mindenki.

2015.01.26 M. Natalia

Zseniális film, fantasztikus alakításokkal és mondanivalóval. Kötelező megnézni!

2015.08.03 mártilány

A Harcosok Klubja az egyik legjobb regény-feldolgozás, amit valaha láttam, még úgy is, hogy nem követi teljesen az eredeti történet cselekményét - inkább továbbgondolja, és nem rendeli alá a film műfajának. Brad Pitt nekem ebben a filmben bizonyított... Több

2015.03.10 ecsekisandor

Hibátlan karakterek, izgalmas story és sok-sok fordulat jellemzi ezt a filmet! A színészek remekül alakítanak! Nálam egyértelműen 9/10.