87% 2001 szavazat

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter and the Philosopher's Stone

2016.12.31 Potoczkie

Valamennyi Harry potter filmet nagyon szeretek, kedves kis történet, mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek számára izgalmas lehet. Tetszik, hogy a film meglehetősen hű adaptációja a regénynek.

2015.06.16 Miss Rika

Ez valami kegyetlen jó film. Ennyire jót talán még sose láttam. Durván létrehozták a filmes világban is a könyvet annak ellenére azért, hogy akkoriban 2001-et írtunk. Nem volt benne hiba. Szerethető, izgalmas és oltári.

2015.06.19 szune40

Az egyik leghihetetlenebb történet amit valaha olvastam és láttam filmen. Minden nagyon szuper módon el lett találva, a látvány világ, a karakterek, a zene. Nagyon sokszor libabőrös lettem már csak a zenétől. Nagyon könnyen rabjává tesz a film.

2016.11.30 holnaputan

Helyes történet, könyvben annyira nem tetszett. A látványa zseniális, fura hogy itt még milyen picit a gyerekszínészek.

2015.06.05 era93

Tökéletes hangulatot ad a film. Szinte már-már teljesen visszaadja azt az érzést amit a könyvben átéltünk. Korához képest egész jól megoldották az egész varázsvilágot. Az egyik nagy kedvencem a hét film közül is. Imádtam az elejétől a végéig, 152 perc tömör gyönyör.

2016.12.15 Maxima

Fantasy film kategóriában a jobbak között van. Magával ragadó mind a sztoriját mind a látványt tekintve. Kategória kedvelőinek kötelező film, érdemes megnézni!

2016.08.16 Macskínó

Kedvenc Harry történetem mind könyben mind filmen. A rendező teljességgel vissza tudta adni a könyv világát, szerintem és még további gyermeket és felnőttet ösztönözve Rowling műveinek olvasására. Ajánlott mindenkinek, mert a fantasynak egy nagy birodalmát jelenti a Harry Potter történetek sora.

2015.06.01 *tünde

A párom szereti, de velem nem tudja megszerettetni. Nem szeretem az ehhez hasonló, varázslós, boszorkányos filmeket. Nem tetszett igazán.

Nagyon jó film, visszaadja a könyv hangulatát, a kedvenc karakterem Albus Percival Bryan Wulfric Dumbledore, remélem jól írtam le:). Ő egy nagyon jól kitalált karakter, és a színészek is remekek.

2015.08.17 Corazon.Donq

Valami hihetetlen szuper módon valósították meg azt a világot amit J.K. Rowling elképzelt. Fantasztikus lett és számomra a könyv is meghatározó szerepet töltött be az életemben. Így nem is lehet kérdés. Ez áll a filmes listáim élén. :)

2015.05.29 *bella

Nem tetszett. A párom szereti, de velem nem tudja megszerettetni. Nem szeretem az ehhez hasonló, varázslós, boszorkányos filmeket.

2016.08.01 Fanni11

A Harry Potter a kedvenc filmem es az elso a legjobb!!! Meg kell nezni!!! Nagyon jol visszaadja a konyvek hangulatat. Batran merem ajanlani.

2017.01.07 des.tiny59

Ez a film számomra egy külön korszak volt. Valahogy majdnem egyszerre kezdtem olvasni a könyveket és a filmet nézni is. Meglepő, hogy a film mennyire könyvhű. Persze sok ponton nem egyezik és vannak hibái de ettől függetlenül, elég komplex és varázsl... Több

2015.11.01 Vivi02

A Harry Potter film sorozat kalandosnak indult. Elején még az első két rész kedveltem. Utána már tulzottnak tűntek az efektek, a történet, a sok varázslat.