88% 1952 szavazat

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

2017.02.24 borii

Sajnos az utolsó részhez értünk. A film az utolsó részéig megtartotta az elvárt színvonalat. Izgalma, humoros és látványos maradt. Nehezen búcsúztam tőle

2015.03.28 MAlexa23

Jó kis filmsorozat, egyszer nézhető. Akciódús, izgalmas. Érdekes volt látni a kibontakozást.

2015.03.14 tothtibor5

Harry Potter összes részét láttam és mint ezt a befejező részt ezt is kötelező jelleggel megnéztem moziban. Nem csalódtam , méltó lezárása ez a rész egy örök klasszikusnak. Tele van akciójelenetekkel, egy percre sem laposodik el a történet , mindig történik valami. Nagyon hosszú a film játékideje , de 5/5öt kiérdemel.

2015.02.12 kurrek

Hat éves voltam az első film megjelenésekor, így persze, hogy sírtam az utolsó rész alatt. Nagyon sok meglepetés ért a filmmel kapcsolatban és a mai napig nagyon hiányzik az életemből. Nem is tudom, hogy melyiket tudnám kiemelni, ami nem volt jó, de ... Több

2015.01.27 Cintii9913

Nagyon nagyon szeretem a Harry Potter sorozatot, ezen nőttem fel.. A legjobb szerintem az 5. és 7. rész volt :)

2015.01.27 S.Nikolett

Szerintem nagyon kevés az olyan ember, aki nem szeretné a Harry Potter filmeket. Én személy szerint ezen nőttem fel! Fantasztikus a mai napig a gép elég tud bilincselni egy egy része a filmnek. Nagyon tetszett az utolsó része és a befejezése, azt hiszem mindenki valami hasonlóra számított.

2015.01.26 Aranygomba

A könyvet szerettem, a filmeket is, bár nem annyira, de ami a könyv mondanivalója volt a végén, az kimaradt a filmből, amit sajnálok. A sötétebb hangulat kimondottan bejött, voltak nagyon jó jelenetek.

2015.03.31 Bruno

A 3D semmit nem ad hozzá a filmhez, csalódás

2015.03.09 napraforgó1

A Harry Potter sorozatnak számomra az első három része volt jó. Onnantól kezdve erőltetett. Szerencse, hogy vége lett... végre.

2015.03.08 meditke

Egyik nagy kedvencem az összes könyvet olvastam és mindegyik filmet láttam. Igazi kultusszá vált az embereknek nagyon sok pluszt ad. És a mondanivalója mindig aktuális lesz.

2015.01.28 Tresor

Nagyon jó film, Harry Potter- en nőttem fel és azóta a kedvenc filmjeim közé sorolhatók.

2015.03.11 anemeth

Az egyik legjobb rész imádom, fordulatos, izgalmas, és a végén a feszült csatajelenetek is lekötöttek :)

2015.02.22 FCSZ

Nagyon szeretem az összes részét, izgalmas, fordulatos és vicces film. Nagyon jó a látványa és a hangulata, én is szívesen élnék ebben a világban... Mindenkinek ajánlom!!!

2015.01.29 riita19

Az egyik kedvenc részem a sorozatból. Nagyon izgalmas és fordulatos.