Zseniális történet, ugyancsak a lehető legjobb szereposztással, DiCaprio és Russel Crowe is remek választás voltak. Nekem nagyon tetszett az egész, izgalmas, érdekes.
Gyönyörű alkotás akármilyen szempontból is nézzük. A számok magukért beszélnek. A rendező fantasztikus filmet kreált és a történet valami piszkosul el van találva. Én személy szerint nagyon szerettem minden tekintetben.
Kicsit gagyi film, nem hozta azt amit a kategóriától elvártam. Csalódás volt, vontatott és unalmas, lassú cselekményű film, nem nézném újra. Színészi alakítás sem győzött meg.
Egy igazán izgalmas, szórakoztató, fordulatos akció-thriller. A szereplők alakítása is nagyon tetszett, profi karakterek. Cselekményes, szórakoztató még ennek ellenére is, hogy egy sablonos sztoriról beszélhetünk.
Nagyon jól összerakott film. Tartalmas és összetett, igazi izgalmas akció-thriller. Kategóriájában mindenképpen a jobbak között van. Érdemes akár többször is megnézni.
Mind Leonardo DiCaprio, mind Russell Crowe tőle elvárhatóan nagyszerű a szerepében, de akit a legjobban kiemelnék, az a jordániai fejest alakító és leginkább egy keménykezű donra emlékeztető Mark Strong, aki akármilyen hihetetlen is, valójában nem An... Több
Ridley Scott megint jól dolgozott. A történetet már sokszor láttuk, de mégis sikerült belőle egy izgalmas, szórakoztató és pörgős akciókrimit készíteni. DiCaprio ahogy öregszik, annál jobb. Imádtam, műfajában az egyik legjobb film, a legnagyobb jóindulattal ajánlom mindenkinek, aki lemaradt volna róla.