86% 670 szavazat
Vélemények

Hét élet

Seven Pounds
Filmadatlap
25
Vélemények (25)
27
Szereplők (27)
23
Képek (23)
2
Videók (2)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

Vélemények (25)

 
2022.12.25 Gauss

legújabb vélemény

Szép film, nekem tetszett. Szentestére választottam ki, jól tettem. :) Will Smith szenzációs, mint mindig. Szép a története, tanulságos, rádöbbentett, hogy mennyire szerencsés helyzetben is vagyunk, és sokszor nem értékeljük.

0
 
2018.12.30 Yosihiro

Hét élet

Ha valami zseniális akkor ez a film mindenképpen az. Egy Oscart mindenképp megér. Azt hiszem aki látta a filmet az olyan hatás alá került ami átértékelheti életünket vagy elgondolkodtató és figyelemfelhívó szava megérint. Egyszerűen döbbenetes ahogy a film vezeti az embert és a vége felé értelmet nyer a hét élet. Csodálatos érzelmek törnek felszínre a filmben. Egy átlagos történetnek indul amiből nem látjuk mi lesz a vége. Aztán jön a "csattanó" ami ugyan drámai de igazán megragadó. A szerelem ezt az oldalát kevesen vitték filmvászonra de ez bomba jól sikerült. Will Smith élete szerepét játszott el úgy gondolom. Rosario D. is felnőtt a feladathoz. A többi szereplő meg a saját szerepükkel is hozzátettek ehhez a remek produkcióhoz. Összességében a kép, látvány nagyon jó. A hang és az effektusok és a zenei aláfestés önmagért beszél. Csak jót lehet írni és mondani erről a filmről minden ízében ott van a tökéletesség éa az az érzés ami sok sok filmből hiányzik - a szeretet. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Óriási élmény ezt nem szabad kihagyni senkinek sem. Üdv Yoi

3
 
2020.11.03 Demon Sabnock

Kifejezetten szerethető dráma, ami azonnal megfog és magával ragad. Nagyon szép és ötletes a története, és ami külön pozitívum, az maga Will Smith és amit a vásznon előad. Jó mozi.

1
 
2017.07.18 Deku

Ez a film amellett, hogy érzelmekkel van tele nagyon könnyen lekötik a nézőt. A szomorúságával is simán eléri, hogy szeressük. Will Smith eszméletlen jó volt.

0
 
2015.10.26 rbernadett

Mindig is sokra becsültem azokat a filmeket, amik nem azért szögeztek a képernyő elé, mert én akartam, hanem, mert ők akarták. Ez egy ilyen film... Fogalmam sem volt, hogy mi a történet, amikor arra a csatornára kapcsoltam, ahol ez a film ment. Mivel... Több

0
 
2022.06.09 harnas1207

Egy véletlen folytán kezdtük el nézni, de pontosan tudtuk miről is szól. Sőt, érdekelt is a történet. Mégis totálisan untatott a film, egyszerűen képtelen voltam élvezni. A szerelmi szál már ott röhejes volt, mikor a nő a felajánlott 6 havi halasztás... Több

0
 
2018.08.23 kevelin

Will Smith egyik legjobb filmje.MIndenkinek meg kellene nézni aki azt hiszi többet ér mint mások. Nagyon az ember velejéig hatoló történet és nehéz megállni könnyek nélkül. csodálatos film arról amikor valaki magába száll és rájön hogy nem ér ő sem többet mint mások.

0
 
2019.01.04 szabomarc

Megindító és gyönyörű a története, Will Smith remekül játszik. Végig leköti az ember figyelmét, nem egy egyszer nézős film, akárhányszor megnézném. Mindenkinek ajánlom, 10/10

0
 
2017.05.30 vivikejencikelara

Végig amikor néztem a sírás környékezett, nagyon szomorú film, mégis lenyűgöz. Soha ilyen történettel még nem találkoztam. Nagyon érdekes. Ajánlom minden érett gondolkodású nézőnek.

0
 
2015.08.12 Rikudou6

Nagy örömömre szolgált ezt a filmet megtekinteni, hisz ritka ma az olyan film, ami ennyire szórakoztató és nem egy üres héj. Különösen tetszett és hát bármikor újranézős.

0
 
2015.12.11 FarZoo

Szomorú és megható film az önfeláldozás ról és a bűnbocsanatrol., Igazi emberi érzésekkel mutat be és érzelmileg nagyon megfogott. W. S. pozitív csalódás volt remekül alakítja a karaktert.

0
 
2017.08.22 Zsuzsy

Elgondolkoztató film. Szerintem műfajában átlag feletti. Annak ellenére hogy nem vagyok oda a színészért , profin alakít benne. Nagyon bejött a film, csak ajánlani tudom!

0
 
2016.07.04 veress75

Olyannyira sejtelmes és találgatós szálak vannak benne, hogy alig tudjuk elképzelni, hogy a végén minden világos lesz. Pedig így lesz, és nagyon gyönyörű. És azt kívánom, bár mindenkin látná ezt a filmet.

0
 
2015.06.22 ElfRider

Soha nem gondoltam, hogy Will Smith ilyen jól fog alakítani egy drámai szerepben. Nagy meglepetés volt. A film is szuper, meghökkentő, és kicsit szomorú végkifejlettel.

0