Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
44
Vélemények
33
Képek
8
Videók

Érdekességek: A számolás joga (2016)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 235 956 898 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 34 423 576 forintot termelt. A hazai mozik összesen 24 386 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez a második alkalom, hogy Taraji P. Henson és Mahershala Ali szerelmes párt alakítanak a filmvásznon, először a Benjamin Button különleges életében láthattuk őket együtt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Neil Armstrong fiának, Mark Armstorngnak felajánlottak a filmben egy cameo szerepet. Abban a jelenetben látható, amikor Paul Stafford a NASA mérnökeinek beszél a fejlesztésekről.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor Taraji P. Henson a szerepére készült, találkozhatott az igazi, 98 éves Katherine Johnsonnal, aki egyáltalán nem értette, hogy miért olyan különleges az ő története, hogy filmet készítsenek róla. Henson alakítását azonban méltatta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A díszlet egy részét az Apolló 13 (1995) filmhez készítették, de többek között használták az Éhezők viadala: Kiválasztott 1. és 2. részében is.

(BéBé)
 

Octavia Spencer és Kevin Costner már játszottak együtt a Black or white c. filmben.

(BéBé)
 

Golden Globe-díjra jelölték két kategóriában: Legjobb női mellékszereplő (Octavia Spencer), Filmzene (Pharrell Williams; Hans Zimmer; Benjamin Wallfisch).

(BéBé)