Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
53
Képek
3
Videók

Vélemények: Csillagok határán (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2019. 08. 12.

Összességében nem volt rossz. Az atmoszféra amit teremt érdekes volt, a történet előrehaladtával egyre jobban érdekelte az embert, hogy mi történt korábban, miért tartunk most ott ahol. Ebből elég keveset tudtunk meg és a befejezés is gyengécske.

 
Szilonka   2019. 08. 12.

Juliette Binoche , Robert Pattinson , Mia Goth. Ennél már nem lehetne szerteágazóbb a szereposztása. Figyelemre méltó film, van benne egy művészi vonulat is.


 
Lonka   2019. 08. 14.

Számomra az elképzelhetetlen, hogy valakik évtizedekig bolyongjanak az ürben úgy, hogy semmi sem hibásodik meg közben. semmi betegség nem üti fel a fejét és mindezek után még se éhen vagy szomjan nem hal az illető.

 
Miska bácsi   2019. 06. 16.
Közel fénysebességben nem tökéletes a csillagok együttállása

:::A KRITIKA CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT!::: Három csillaggal tudtam értékelni ezt a moziélményt, de a hozzá tartozó átlagos jelző mégsem fejezi ki az érzéseimet. Egyediségét ugyanis úgy is meg tudta őrizni, hogy rengetegszer azt éreztette velem, mintha szándékosan egy Csillagok között-be oltott 2001 Űrodüsszeiát néznék, csak erotikus kiadásban. Előbbi film sikerére talán a cím fordításával rá is játszott a magyar forgalmazó. Kezdeném a film talán legnagyobb erősségével, az egyes jelenetek hangulatával. Ezt néha olyan pazar fényképezéssel és hangaláfestéssel tudták megtámogatni, hogy kedvem lett volna elismerően csettintgetni. A történések önmagukban le is kötik a figyelmetek a maguk egy... több»

 
cinopapa Nézhetetlen  2019. 08. 07.
Nézhetetlen

Ez már annyira művész film, hogy senkinek nem ajánlom, hogy megnézze. Szó szerint nézhetetlen és érthetetlen... :(

 
googk   2019. 06. 17.

Na, hát merjen még valaki egy rossz szót is mondani Robert Pattinsonra. Elképesztő a fickó, annyira jól alakít a filmben, és bár maga a sztori nincs túl jól megírva, az ő játéka gyakorlatilag megtartja az egész produkciót. Én mindenkinek csakis ajánlani tudom, főleg a szkeptikusoknak, vagy akik Pattinsont csak az Alkonyatból ismerik.

 
bart   2019. 06. 15.

Óva intenék mindenkit, aki egy látványos sci-fire számít, a Csillagok határán nem az, de ettől még egy igenis erős film. Nem mondom, hogy nem támaszt bizonyos elvárásokat a nézője felé, ez nem az a mozi, amire beülsz, hűtöd magad, szórakozol a látványon és a poénokon... Akkor jobb, ha másfelé keresgélsz, de ha nyitott vagy egy kicsit újszerű élményre, akkor van értelme annak, hogy beülj rá. Én szóltam előre! :)

 
Koniv   2019. 06. 14.

Nem egy tökéletes film, de irtó hangulatos az már biztos. Nekem a történet ugyan egy kicsit kiszámítható volt, de ettől függetlenül én személy szerint nagyon élveztem. Pattinson alakítása nagyon ott van, elképesztően jól hozza a karaktert, és már nagyon várom, hogy lássam őt Batmanként.

 
Sonny   2019. 06. 13.

Na, végre egy kellően mély, elgondolkodtató scifi, ami talán a Pattinsonon fanyaglók (Batman) száját is betömi majd, már, ha elmennek egyáltalán rá. Ez a film sokkal többet érdemel, mint amennyit hallhattunk róla, és sajnos azt érzem, hogy nem sokan nézik majd meg itthon, mivel nagyon nem blockbuster kategória, viszont épp ezért csak ajánlani tudom. Néha jó beülni egy ilyen átgondolt, néhol már-már meditatív filmre. Tegyetek vele egy próbát!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.