Amolyan igazi, hamisítatlan női sorozat; ők tartották műsoron, és ahogy lenni szokott, nem a film minősége miatt, hanem a pasi szereplők miatt.
Nagyon szeretem ezt a sorozatot egyik kedvencem. Nagyon jól fel van építve és nagyon találó ötlet, hogy SLYDER bármely képességet magáévá tud tenni, mondjuk egy kicsit extrém módon. Mindenkinek ajánlani tudom.
Sorozatok közül ezt tekintettem a hét végén az 1. évadot. Az első évad jól sikerült. Szerintem mindenképp egy nézhető és izgalmas érdekes történet. A sok képesség néhol már zavaró de az emeberi érzelmek és mivoltunk amit tükrözni próbál a film kic... Több
Nagyon szeretem a szuperhősös témát ez pedig abból is az egyik legjobb. Nagyon hasonlít az egyik anime sorozatomhoz ez pedig csak plusz pont neki. Nagyszerűek a karakterek.
Ez volt az a sorozat, ami később a sorozatok irányába vitt. Egy szenzációs első évad egy nem túl szenzációs lezárással is etalonná tette. Aztán egy kicsit kezelhetetlenné vált, mivel egyre csak szaporodott a karakterek száma, egy idő után a néző már nem tudta követni, ki képes lebegni, ki tud időt megállítani, és sorolhatnám tovább az egyéb képességeket. A sorozat átlagemberekről szól, akik fokozatosan ébrednek rá arra, hogy különleges képességek birtokában vannak, majd azzal is szembesülnek, hogy meg kell akadályozniuk az egész emberiséget fenyegető katasztrófát. Ez a sorozat évadról évadra ugyanazt a kört futja, mindig éppen valami felbukkan, legyőzik, közben pedig nyomatják a sablonszövegeket. A sorozat a sok következetlenség, megmagyarázatlan elem és az össze-vissza időugrálások ellenére nekem többet jelent, mint a klasszikus szuperhősös mozik.
Imádom mind a mai napig. Claire az egyik kedvenc karakterem. Izgalmas történet a világ megmentéséről amit végső soron ők indítanak be. Futurisztikus izgalmas kalandsorozat. Kár hogy nem lett több évada.
Hasonló sorozatok
Legkirályabb fantasztikus sorozat. Mindenkinek van egy különleges képessége, de kell olyan is aki összegyűjthet többet, és persze egy ellenfél, aki képes megtanulni néhányat, hogy megvédje hasonló kivételes társait. Peter legyőzhetetlen. Jack Coleman... Több
Ilyen témájú filmekkel hamar lelehet venni a lábamról, főleg ha egy ilyen kivételesen jól megrendezettről van szó. Imádom, imádtam, és imádni fogom :D
Nálam megbukott a sorozat. Az eleje tetszett, jól kombinálták a szálakat és a karakterek is különlegesek voltak, utána valahogy mindenki önálló fejezetet kezdett, ami már unalmas volt.
Már a főcím zene megfogott, aztán nem is eresztett el, végig izgultam, végig élveztem az első évadot! Az alaptézise a jó és a rossz szembenállása. Elcsépelt téma. De annyira okosan vezetik fel és bontják ki a cselekményt, hogy végig fenntartják a fig... Több
Még a tévében kezdtem nézni annak idején, és hiába későn vetítették, képes voltam mindig ébren maradni, csak hogy láthassam. Végig izgultam az epizódokat. Nagyon eltalálták a karaktereket is, a gonosz kellőképpen utálnivaló :) Jó sorozat volt, lehet, hogy újra nézem majd.
Nagyon jó, érdekes sorozat. Nagyon imádom. Főleg a regenerálódó pompomlány szálát és a jövőt megfestőét. Kár, hogy nem ért meg több évadot. Kíváncsi lettem volna még jó pár évadon keresztül rá. Mindenképpen érdemes egyszer megnézni, mert kitűnő szórakozás.