Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

2018.08.17 authorgirlll

Az előző részhez képest sokkal jobb lett. Bár néha volt egy egy olyan jelenet, amit csak felnőtt fejjel lehet értelmezni. Kedvenc jelenetem amikor a polip a Macarenára táncol.

2018.07.31 varkonyiildi

Nagyon aranyosak, emberiek a Hotel Transilvania karakterei. Igazán élvezetes, jópofa sztori. Kicsiknek és nagyoknak is szerintem jó élmény, nagyszerű kikapcsolódás.

2018.07.14 varjú

Szerintem nagyszerű és tanulságos történetet kerekítettek a film köré, és ha valamit, akkor ezt igazán tudom értékelni. A HT 3 egyébként simán megáll a saját lábán, nem kell hozzá az első két rész, de ahhoz nálam nem fér kétség, hogy ez lett a legoko... Több

2019.07.12 Tyoci

Élvezhető a történet mindaddig, amíg teljesen egyértelművé nem válik már jóval a cselekménysor megtörténése előtt, hogy mi fog következni, vagy hogyan végződik majd a mese. És minden jó, ha vége jó, de azért hiányoltam, Drakula feleségének a megjelen... Több

2021.05.18 n,n,n

Annyira nem rossz. Jó kis mese maradandó poénokkal, bár gyerekeknek ajánlom, de ígérem, a felnőtteknek is ajánlom. Vicces, fordulatos, király történettel. Elég sok negatív kommentet találtam, és szapulták is sokan, de szerintem élvezhető.

2020.02.12 Zitavon

Sajnos ez a rész elég unalmasra sikeredett, egyszerűen nem tudta lekötni a figyelmemet, kb. három- négy részletben néztem meg. Gyengék voltak a poénok, az első két rész jobban sikerült.

2018.11.14 Dirk Bookman

Az első tetszett, de nekem ez már kicsit erőltetett volt.

2018.10.14 dannab24

Cuki film, ki lehet kapcsolódni és nagyon humoros.

2018.07.17 Sheeny004

Messze a legjobb. Tanulságos, igen jó történetszálat fontak a film köré. Nem is kell első két rész, a nélkül is szuper. Vicces és szórakoztató. Feldobja az ember napját. :)

2018.07.16 ringololol

Őszintén szólva nekem ez egy közepes élmény volt. Amikor olyan animációs filmek készülnek, mint A hihetetlen család 2, akkor egy ilyen Hotel transylvania egyszeriben nem tud sokat nyújtani. Szórakoztató darab, de a műfaj nagyjaitól azért elmarad. Ezért adom a három csillagot.

2018.07.18 Bady

Vicceske... Ez az első szó, ami eszembe jut a filmről, de mint az előttem szólónak, nekem is A hihetetlen család 2 ugrik be elsőnek, és ha a két filmet egymás mellé tesszük, akkor a HT3 azért körökkel lemarad, még úgy is, hogy alapvetően tényleg lehe... Több

2018.08.27 Éva

Eltekintve tőle, hogy teljes badarság, szerethető, vicces családi film. Az első rész természetesen felülmúlhatatlan.

2018.11.04 Dorina450

Egyszerűen fantasztikus. Azt hittem az első és a második színvonalát már nem fogják tudni hozni de azt kell mondjam hogy sikerült! Ugyanolyan aranyos a történet és a szereplők is, kiegészítve Csurival a kutyussal. Csak ajánlani tudom.

2018.07.15 Fintil

Nekem bejött az első két rész, és ez sem okozott csalódást, úgyhogy ha ti is hasonlóan vagytok vele (mármint az első két résszel), szerint nyugodtan szívvel megvehetitek a jegyet, ezúttal is jól fogtok szórakozni. Még azt is megkonckáztatom, hogy ez lett a trilógia legjobb darabja.