Időről időre

About Time

2015.03.26 zotyika33

Ez remek volt.Nagyon tetszett. Csak 2-3 ismert színész volt benne de ez nem volt gond nekem.Jól játszott mindenki és a történet is nagyon szuper.Komolyan bele tudtam élni magam.Elég szomorú végül is de nagyon szép film.Azoknak ajánlom akik el tudnak képzelni egy fantasztikus romantikus drámát.

2015.02.13 Marko22

Igazi komikus dráma. Bill Nighy és a többi színész is tökéleteset alakított benne. Nagyon szerethető film.

2015.02.25 *zsanka

A trailer alapján nem hittem volna, hogy ilyen drámai sztorit hoznak ki a filmből. Azt hittem, hogy romantikus, vidám filmet fogok látni. Ettől függetlenül tetszett, szerethető film, szerethető színészek.

2015.08.06 teado

2015.03.09 napraforgó1

2015.03.08 meditke

Nagyon jó vígjáték drámai szálakkal. A történet kreatív, a színészek pedig kiválóan alakítottak. Nagyszerű film, igaz, nem volt akkora hype körülötte, de aki nem látta bátran pótolja, meglepődnék ha csalódást okozni.

2015.02.13 LAlexa23

Rachel nagyon szimpatikus színésznő. Imádom a filmjeit. Romantikus, Szerethető film :)

2023.03.15 Renáta Téglási

Szuper film, érdemes megnézni. :)

2015.03.30 jégvirág

Szerintem ez egy nagyon jó és szórakoztató film. Érdekes a történet, tele van vicces jelenetekkel, de mégis van benne egy drámai szál is. Igazi romantikus sztori.

2015.03.28 MMarko22

Az egyik kedvenc filmem. Igazán szerethető, aranyos film. Remek színészi alakításokkal, Bill Nighyt, Rachel McAdamst, Domhnall Gleesont imádtam. Rengeteg érzelem és értelem fut végig a filmen. Egyszer mindenkinek meg kell néznie!

2015.01.29 riita19

Igazán aranyos és szerethető film. Érdekes az időutazás téma. Van mondanivalója és ez szerintem nagyon fontos egy filmben.

2015.01.27 Márk

Jó kis romantikus film, párommal élveztük annak idején!

2015.03.05 Norr91

Pozitívan csalódtam ebben a filmben. Egy kis lazulós könnyed filmre számítottam, de aztán kiderült, hogy komoly mondanivalója van, ráadásul lehetett nevetni is, sírni is.

2017.03.10 mafabfan

Nagyon elragadó romantikus film. Az ötletet újnak nem mondanám, ugyanaz, mint az Időutazó felesége, de azért kellemes kis film.