Ilyen a formám

The Back-Up Plan

Cikkek

2021.10.02 Ildikó Bacskai

Aranyos, átlagos romantikus film vicces, kedves elemekkel. Ha valaki erőszakmentes, vidám, könnyed szórakozást keres, akkor ez a film pont jó lehet. Én a színészi játéktól, sem a rendezéstől nem estem hátra, de van olyan hangulata az embernek, amikor szívesen mosolyog egy ilyen egyszerű filmecskén.

2018.02.14 Artemisia

A kellemes, romantikus vígjáték hangulat megvan, vannak egészen jó poénok is, a szerethető főhősnő is megvan,aranyos a pár találkozása, mégis melléfogott ez a film. A kétségbeesett szingli témája a 2000-es évek elején dívott, mára már sablonos és una... Több

2018.12.15 mamiéstöti2

Közepesre sikeredett. A szereplők hellyel-közzel rendben voltak, de a sztori annyira sablonos és nem sok vicces jelenet van benne.

2017.05.03 indingo

Érezni lehetett a pár közti kémiát, szinte bizsergett a levegő. Nagyon szép romantikus film, kedvelhető és tartalmas sztorival.

2019.07.23 Ms. Akárki

Nagyon jó romantikus vígjáték. Poén hogy szegény pont a mesterséges megtermékenyítés után lesz szerelmes. De plussz pont a pasinak, aki nem hagyja el miután ezt megtudjaXD Gyönyörű és dinamikus szerelmi történet. És a zenéi is kifejezetten tetszettek.

2015.07.02 Curacao86

Bár a főszereplő fordítva képzeli el a dolgokat (először a gyerek, pasi nem is kell), a film nem lett ennyire csavaros. Élvezhető, nézhető vígjáték, a szokásos romkom karakterekkel, elemekkel, fordulatokkal. Kikapcsol, "agymosás" képpen tökéletes egy estére. :)

2016.04.30 Leoni

Én jól szórakoztam ezen a filmen, szeretem Jennifer Lopezt a vígjátékokban, és Alex O'Loughlin jó partnere volt ebben, nagyon jó pasi. Kicsit szokatlan az alaptörténet, de vicces volt.

2015.11.12 gihera81

Igazi kínlódásnak veti alá magát az, aki ennek a filmnek a megtekintésére vállalkozik és tökéletes alkalom arra, hogy újra kiderüljön, aki egy romantikus vígjátékot látott, látta az összeset.

2015.06.16 AESB

Nem egy újat mutató film, de nekem tetszett. Aranyos, kedves, humoros kis történet. Szerintem a színészek jók voltak és Jennifer Lopez alakítása sem hagy kivetni valót!

2015.05.08 Helgus

Hát ez elég gyengécske film volt. A téma már lerágott csont, több filmben, sorozatban is felhasználták. JLo sem volt benne valami különleges. Meg senki más sem. A főszerepet játszó pasi egész helyes, de szemre is fiatalabb JLonál.

2015.11.02 Vivi02

Jennifer, mint mindig nagyot alkot ebben a filmben is. Jól keveredik a humor a romantikával. Kedvenceim közé tartozik a film. Mindent elárul, milyen tud lenni egy nő, ha terhes :D

2015.01.26 M.Betti427

Nagyon jó, mi sokat nevettünk, Jennifer egy szerethető színésznő, még ha nem is a legtehetségesebb.

2015.03.30 dedina

Uncsi a tortenet, felejtheto a film is, a vege egyaltan nem tetszett. Alapvetoen Jennifer Lopezzel nem lenne baj, jatszott mar mas filmekben, amikkel nem is volt bajom, de ez most nem jott ossze.

2015.01.31 sinkotiborne

Nekem tetszett nagyon, szerintem Jennifer Lopez jó színésznő és a fickót is kedveltem már a Holdfény c. sorozatban is! Jó volt "emberként" látni így láttam, hogy milyen jó színész mert ott elhittem hogy vámpír. Bár azért megint elszomorodtam, hogy ilyen hapsi is csak a filmekben van ! :)