Kétszer is megnéztem a moziban. Életem egyik legjobb filmje ! MAgával ragad, elgondolkodtat, látványos.
Ismét Nolan egy olyan alkotást tett le az asztalra ezzel a filmmel, amire évek múlva is emlékezni fogunk és beszélni róla. Noha nem tökéletes, mint már előtte a Sötét Lovag, vagy az Inception is volt, de mégis remekmű. Magasan veri az összes filmet, amit tavaly láttam. A látvány pedig realisztikus, de eszméletlen ütős.
hatalmas szereplogarda. szerintem kar h kiesett az oscar jeloltek kozul. scifiben nyujtott vmi ujjat, igaz fizika hatarait nagyon surolja. A latavany tokeletes volt, és a sztori is lebilincselo szerintem, en egyaltalan nem vettem eszre, hogy elrepult az ido, pedig nem egy rovid film.
Számomra a 2014-es év egyik legjobb darabja. Látványilag tökéletes. Színészi alakítás terén szintén, hisz Matthew valami zseniálisan játszik benne. A történet lehengerlő, hisz annyi kicsi részletre kellett figyelni a tudományos dolgok mellett, hogy i... Több
Nolan ismét megcsinálta. Színészek nagyot alakítanak, a látvány lehengerlő, IMAX-ben örök élményt adott a film, alig várom, hogy Blu-rayen újranézzem.
Az év sci-fije! a vizes bolygón egy hangyának éreztem magam a vetítőteremben, Nolan képtelen hibázni, pláne ilyen szerreplőkkel és sztorikkal.
Sziasztok! Amint elkezdődött a film, tátott szájjal néztem a végégig! Ez a film mindenkihez szól, mindenki megtalálja benne önmagát, hacsak egy kis részét is. Én teljesen magaménak éreztem/érzem a filmet, mintha kiaszakitottak volna belőlem egy dar... Több
Zseniális, zseniális és zseniális! Egyszerűen imádtam! Két és fél órán át néztem pislogás nélkül, szemem a képernyőre függesztve. (eredetileg csak fél órát akartam nézni, mert utána zeneórára kellett volna mennem, de annyira belemerültem, hogy lekéstem. Így utólag sem bánom!)
Egy hosszú listát kellene csinálnom, hogy leírjam mennyi filmet láttam már, de ez kiemelkedik magasan mind felett!!!! A dráma, akció és tudomány, mind tökéletes összhangban és remek kidolgozásban van jelen a filmben! 5/10 !!
Nagyon nagy élmény volt ez a film számomra. Igaz néha nem tetszett, hogy ellaposodik, kicsit vontatottnak éreztem és túl nyálasnak, érzelgősnek, de egyébként a látvány és zene meg a sztori óriásit ütött nálam. Így nem a legjobb Nolan film, de méltó hozzá ez is.
2014 egyik legjobb és leglátványosabb filmje volt. Bármikor beülnék még egyszer IMAX-be újra megnézni. Remek hangeffektekkel és filmzenével, monumentális látványvilággal, hihető és megrázó történettel (már ami emberi kapcsolatainkat illeti nem magát ... Több