Csillagok között

Interstellar

2015.04.17 Tresor

Nagyon jó film, gondolkodtató, látványos, jó történet.

2015.03.17 kotipeter

Ismét Nolan egy olyan alkotást tett le az asztalra ezzel a filmmel, amire évek múlva is emlékezni fogunk és beszélni róla. Noha nem tökéletes, mint már előtte a Sötét Lovag, vagy az Inception is volt, de mégis remekmű. Magasan veri az összes filmet, amit tavaly láttam. A látvány pedig realisztikus, de eszméletlen ütős.

2015.03.11 antoska

hatalmas szereplogarda. szerintem kar h kiesett az oscar jeloltek kozul. scifiben nyujtott vmi ujjat, igaz fizika hatarait nagyon surolja. A latavany tokeletes volt, és a sztori is lebilincselo szerintem, en egyaltalan nem vettem eszre, hogy elrepult az ido, pedig nem egy rovid film.

2015.03.02 norbikess

Számomra a 2014-es év egyik legjobb darabja. Látványilag tökéletes. Színészi alakítás terén szintén, hisz Matthew valami zseniálisan játszik benne. A történet lehengerlő, hisz annyi kicsi részletre kellett figyelni a tudományos dolgok mellett, hogy i... Több

2015.02.21 Norbi

Szuper film! Zseniális alkotás Christopher Nolan! Minden ott van benne a hangulatos zene, óriási filmélmény, látványos! Az év legnagyobb alkotása! Nézzétek meg kihagyhatatlan!

2015.02.17 Vidal89

Nolan ismét megcsinálta. Színészek nagyot alakítanak, a látvány lehengerlő, IMAX-ben örök élményt adott a film, alig várom, hogy Blu-rayen újranézzem.

2015.02.05 tonic85

Az tetszett a legjobban filmben, hogy tudományosan alátámasztható dolgok szerepeltek benne. Nolan-ben most sem csalódtam, szuper filmjei vannak, és remélem még lesznek is!

2015.02.03 baloghadyka

Nolan ismét nagyot alkotott, azt hittem már nem tud messzebb menni korábbi filmjeinél, de az űr még neki sem akadály. Elgondolkodtató film, de nagyon!

2015.01.26 KG

Az év sci-fije! a vizes bolygón egy hangyának éreztem magam a vetítőteremben, Nolan képtelen hibázni, pláne ilyen szerreplőkkel és sztorikkal.

2015.01.25 adamwin

Nagyon jó film, mindenkinek tudom ajánlani, IMAX 2D-ben láttam, és fantasztikus látványvilága van, és a sztori sem utolsó! Nolannak még egy rossz alkotása nem volt szerintem, és ez a mostani se lóg ki a sorból, tényleg lenyűgöző volt. A színészekről ... Több

2015.01.24 forradalom

Látványos és a történet is összerakható. Kötelezően mozis film!!!

2015.01.23 Emil444

Sziasztok! Amint elkezdődött a film, tátott szájjal néztem a végégig! Ez a film mindenkihez szól, mindenki megtalálja benne önmagát, hacsak egy kis részét is. Én teljesen magaménak éreztem/érzem a filmet, mintha kiaszakitottak volna belőlem egy dar... Több

2025.07.07 Károly Fehér

Christopher Nolan zseniális filmet alkotott. Szerintem ebben a témában a 2001: Űrodisszeia után talán a legjobb. Többször meg kell nézni a teljes érthetőségért, de érdemes.

2015.05.26 strelaur

Zseniális, zseniális és zseniális! Egyszerűen imádtam! Két és fél órán át néztem pislogás nélkül, szemem a képernyőre függesztve. (eredetileg csak fél órát akartam nézni, mert utána zeneórára kellett volna mennem, de annyira belemerültem, hogy lekéstem. Így utólag sem bánom!)