Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
46
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Támadók a Marsról
 
Ronin   2019. 10. 10.

legújabb vélemény

Középszerű, a nyolcvanas évek minden típusjegyét hordozó sci-fi horror. Azok az idegen lények viszik a prímet, mint egy rothadó krumpli... A történetet viszont kifejezetten érdekesnek találtam, és végül is nem hagytam félbe a filmet, halálra se untam magam.

 
dosty   2019. 10. 09.

Ha már Hooper remake-et készített, legalább kicsit törekedhetett volna arra, hogy a filmje meghaladja az eredetit. Nem igazán éreztem, hogy bármiben kiemelkedőbb lenne. Ok, nyilván kifinomultabb technikát alkalmaz, de nem több egy koppintásnál.

Hunter Carson
Karen Black
Hunter Carson
Louise Fletcher
Hunter Carson
Louise Fletcher
Hunter Carson
Hunter Carson
Hunter Carson
Hunter Carson
 
Hunter Carson játékától eltekintve tényleg egy korrekt látvánnyal, szuper szereplőgárdával és kissé lapos hangulattal bíró filmmel van dolgunk, amin nem fog az idő vasfoga, és bár sosem fogjuk a Testrablók támadása, az XTRO vagy A dolog szintjén emlegetni, előkelő helyet foglal el a sci-fi klasszikusok között. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.