Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Julia Roberts
Julia Roberts
Julia Roberts
Julia Roberts
 
Bolhaseb   2019. 06. 24.

legújabb vélemény

Féltem ettől a filmtől az ellentmondó vélemények miatt, mert nem tudtam rám milyen hatást tenne. Rászántam magam, megnéztem és nagyon tetszett! Közvetve, kívülállóként végigkisértem már hasonló keresést, s a film nagyon jól adja vissza! Gratulálok!

 
Artemisia   2017. 12. 21.

Úgyszólván kötelező jellegű film,mivel a könyv kultikussá nőtte ki magát az elmúlt években. A film nézése közben nagyjából vissza is kapjuk az olvasás közbeni élményeket, csak épp a film lehetőségei korlátozottabbak a lelki folyamatok bemutatására. A cselekmény lassan folydogál,mivel a személyiség és a világnézet átalakulásának és fejlődését állomásait ,az érzelmei hullámvölgyeket és a pillanatnyi hangulatot, kedélyállapotot szeretné bemutatni, ami elég jól sikerült, szinte teljes egészében feltárja Liz személyiségének jellegzetességeit.Ehhez Julia Roberts briliáns játéka is hozzájárul, a mimikája, a gesztusai, a mozgása, eredeti nyelven a hangszínének a változása,de még a szemei és a tekintete is árulkodik az aktuális érzelmi állapotáról.A legjobb választás volt a szerepre. A vizualitás nagyon jó, remekül adja vissza a különböző kultúrák hangulatát,amiben a helyi mellékszereplők is sokat segítenek. Szép,tartalmas utazás az emberi lélek rejtelmeibe.


 
hsanya182   2018. 01. 03.

Hááát a csaj nem találta meg önmagába hiába kereste :D Modern nőknek való párkapcsolati és spirituális film önvalónk utáni keresésről, boldogságról, egyensúlyról elég közhelyes formában. Kalandos, vidám, aranyos film, változatos szép tájak, különböző életek, remek kikapcsolódás, igaz nem nézném meg újra...

 
ocso   2015. 05. 04.

A semmitmondó, szentimentális és giccses filmek megtestesítője. Egyszerűen nem értem miért volt ez a nagy felhajtás körülötte. Unalmas, langyos film, igazi mondanivaló nélkül.

 
Zsofi821   2015. 04. 28.

Rég csalódtam ekkorát egy filmben. A fő és mellékszereplők unalmasak, egyedül az indiai tinédzser lány szerepe tetszett. Túlsok erőltetett dráma és tragédia.

 
A történet vontatott lett, a karakterek felszínesek, a mellékszereplők nem kaptak elegendő játékidőt, nem volt lehetőségünk megérteni a motivációikat, nem derült ki, miért játszottak fontos szerepet Liz életében és lelki fejlődésében, így összességében szépen fényképezett, de érdektelen és unalmas lett a film. Kár érte.
5/10 több»
 
"Megtekintés: Nagyon női film, amíg rá nem döbbensz, hogyha kicseréled Julia Roberts-et, mondjuk Brad Pitt-re, akkor nagyon pasi mozi." több»

A film összbevétele 204 594 016 dollár volt (imdb.com).

 

A fehér ruhás férfi, aki Julia Roberts mögött ül a pizzériában, Antonio Condurro a pizzéria alapítójának, Michele Condurro unokája.

(rbernadett)
 

A film ugyanazon a héten debütált a mozikban, mint Julia Roberts testvére, Eric Roberts The Expendables - A feláldozhatók (2010) című filmje.

(rbernadett)
 

Julia Roberts azt állítja, hogy kb. 4,5 kilogrammot hízott a római rész forgatásakor.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.