Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Ízek, imák, szerelmek (2010)

Eat Pray Love
Filmadatlap
 
18
Szereplők
17
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Julia Roberts
Julia Roberts
Julia Roberts
Julia Roberts

Videók (2)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 30.

legújabb vélemény

0

Több alkalom kellett ahhoz, hogy a film dinamikáját kellemesnek találjam, első nézésre csalódott voltam, és nem is igazán kötött le a film, másodjára és harmadik nekifutásra sem. Aztán pár éve újranéztem, és akkor végre magával ragadott a hangulat, a... több»

 
Artemisia   2017. 12. 21.

4

Úgyszólván kötelező jellegű film,mivel a könyv kultikussá nőtte ki magát az elmúlt években. A film nézése közben nagyjából vissza is kapjuk az olvasás közbeni élményeket, csak épp a film lehetőségei korlátozottabbak a lelki folyamatok bemutatására. ... több»

 
hsanya182   2018. 01. 03.

1

Hááát a csaj nem találta meg önmagába hiába kereste :D Modern nőknek való párkapcsolati és spirituális film önvalónk utáni keresésről, boldogságról, egyensúlyról elég közhelyes formában. Kalandos, vidám, aranyos film, változatos szép tájak, különböző életek, remek kikapcsolódás, igaz nem nézném meg újra...

 
kevelin   2019. 06. 02.

1

hogy kaphatott ez a film 71 pontot????? nem is értem. talán sokan nem értik miről szól vagy nyálasnak tartják. talán akik váltak már el vagy voltak depressziósok azok jobban tudják értékelni. julia roberts borzalmasan jót alakít. minden perce aranyat... több»

 
Zsofi821   2015. 04. 28.

1

Rég csalódtam ekkorát egy filmben. A fő és mellékszereplők unalmasak, egyedül az indiai tinédzser lány szerepe tetszett. Túlsok erőltetett dráma és tragédia.

 
ocso   2015. 05. 04.

1

A semmitmondó, szentimentális és giccses filmek megtestesítője. Egyszerűen nem értem miért volt ez a nagy felhajtás körülötte. Unalmas, langyos film, igazi mondanivaló nélkül.

 
pindurcat   2015. 06. 11.

1

Nagy bölcselkedő, giccses gondolatokkal fűszerezett film, ami számomra már inkább nyálas, mintsem romantikus. A rózsaszín álomvilág és a sok sablon unalmassá teszik a filmet.

A film összbevétele 204 594 016 dollár volt (imdb.com).

 

A fehér ruhás férfi, aki Julia Roberts mögött ül a pizzériában, Antonio Condurro a pizzéria alapítójának, Michele Condurro unokája.

(rbernadett)
 

A film ugyanazon a héten debütált a mozikban, mint Julia Roberts testvére, Eric Roberts The Expendables - A feláldozhatók (2010) című filmje.

(rbernadett)
 

Julia Roberts azt állítja, hogy kb. 4,5 kilogrammot hízott a római rész forgatásakor.

(rbernadett)
 

Az azonos című könyv Oprah Winfrey kedvenc könyvei között szerepel, és ez keltette fel Julia Roberts érdeklődését.

(rbernadett)
 

A könyvben Felipe 15 évvel idősebb Elizabeth-nél. A valóságban Javier Bardem és Julia Roberts egyidősek.

(rbernadett)