David Fincher egyik legkiemelkedőbb alkotása a Játsz/Ma, Douglas pedig egyszerűen brillírozik a szerepében. Kihagyhatatlan!
A forgatókönyvíró nagyon jó munkát végzett. Pontosan tudja, hogy mire van egy felnőtt nézőnek szüksége. Igen, szeretünk szórakozni, de emellett szeretjük, ha egy kicsit megmozgatják az agyunkat is. Ne feledkezzünk el Michael Douglas és kollégái nagy... Több
A Játsz/Ma egy igazi intelligens kis mese, ami kényezteti az agyat. Figyelned, nézned és hallgatnod kell, miközben meg kell oldanod a rejtélyt. Mindössze 128 perced van kibogozni a szálakat. És szinte biztos vagyok benne, hogy a megoldásig nem fogsz eljutni az utolsó pillanatig, akárcsak én.
Fincher nagyvárosi thrillerjeinek második darabja, egy köztes alkotás a két nagyágyú (Seven, Fight Club) között, mely ha annyira nem is briliáns, mint "testvérei", szintén kötelező film. Egy elmés sztori, iszonyatosan feszes cselekménnyel elmesélve, kitűnő színészekkel. Garantált a hatás!
Sean Penn és Michael Douglas tökéletes párosa adja a Játsz/MA sikerét. Bonyolult, összetett film, amit úgy érdemes nézni, ha teljesen összpontosít a néző.