85% 2007 szavazat

Jégvarázs

Frozen

2015.02.10 RobThe10

Jó kis mese! Ritkán látni ilyen jó mesét. De a sok dalt már zavarónak találtam.

2016.02.25 Kicc

Tekintve, hogy mekkora felhajtás volt ekörül a mese körül, én sokkal többet vártam tőle, mint amit végül kaptam. Szerintem unalmas volt és erőltetett, egyáltalán nem volt benne semmi emlékezetes, semmi maradandó élmény. Nekem nagy csalódás volt.

2017.10.15 Baleszmode

Végre, erre vártam! A sok nyáltól csöpögő,ezelőtti Disney mese(az Aranyhajt kivéve,szerintem, az a legmenőbb) végre ez s eljött.Hatalmas előnye a filmnek a Történet. Nem annyira komplex, de végtelenül drámai, és végre a szépfiú foglalja el a gonosz s... Több

2015.05.29 zoll-e89

Nekem ez egy olyan mese volt amit megnéztem és nem tudok rá mondani se rosszat se túl jót. Szórakoztatott valamilyen szinten és ez valószínűleg Olaf-nak volt köszönhető a bohókás hóembernek. Nagyon elszórakoztatott az ő karaktere.

2015.05.20 Sissy

Nagyon aranyos kis animációs film, a gyerekek imádják, de felnőtteknek is nézhető, sőt élvezhető. Jó a történet, látványos a grafikája, szépen van animálva. A dalok pedig fülbe mászóak és gyönyörűek. Kisgyermekes családoknak csak ajánlani tudom!

2015.03.22 Timejja

Gyönyörűen kidolgozott, meseszép történettel bíró animációs film. A zene is nagyon szépen kidolgozott volt, bár néha már nekem is sok volt a túl sok dalolászásból, de a 'csak egy icipici hó kell" örök kedvenc marad.

2016.02.24 Telezsu

Nagyon aranyos családi film, jól kidolgozottak, karakteresek a szereplők és magával ragadó a képi világa is. Kellemes, szórakoztató kikapcsolódást nyújt!

2016.02.09 Dniel

Remek történet tele szeretehető és kedves karakterekkel. Sok sok fülbemászó dallal és sok sok hóval. Mondjuk számomra csak egyszeri megnézésre alkalmas. De attól függetlenül egy igazi disney mese.

2016.04.27 Zsóka

Szokásos kellemes Disney családi mozi, kedves történet, nagyon jó zene:)

2016.02.06 szabi17

A Disney egyik legjobb meséje mostanában. Aranyos történet, vicces karakterek. Az éneklés jól illet az egész koncepcióhoz. Különösen a Let it go című szám lett nagyon jó, ami angolul az igazán találó a filmhez. Az Aranyhaj két főszereplőjének Rapunzel és Flinn megjelenése egy másodperce egy szép kikacsintás volt.

2016.11.07 tjanika

"Lányos" mese,de azért apukák is megnézhetik a gyerekkel. Bár őket szerintem nem köti le annyira. :)

2015.02.24 evaka3355

Érdekes, és nem hétköznapi unalmas mese. Fordulatos, izgalmas, megható. Egyszerűen imádnivaló!

2017.05.23 NLHF

Egy Disneytől elvárható színvonalú mese, aranyos karakterekkel, gyönyörű, igényes dalokka... Ami viszont pozitívum, hogy a testvéri szeretet a kulcs, és nem a megszokott igaz szerelem csókja.

2017.07.15 kadvan95

Lenyűgözően aranyos mese! Vagy kismilliószor láttam! Végre nem egy tipikus Disney mese. Nem a szerelem forog fő szálon, az csak mellékesen fut. Sőt az első látásra szerelem nem boldogságot, hanem szörnyűséget hoz. Gyönyörű rajzfilm! Ajánlom mindenkinek!!!