Tekintve, hogy mekkora felhajtás volt ekörül a mese körül, én sokkal többet vártam tőle, mint amit végül kaptam. Szerintem unalmas volt és erőltetett, egyáltalán nem volt benne semmi emlékezetes, semmi maradandó élmény. Nekem nagy csalódás volt.
Végre, erre vártam! A sok nyáltól csöpögő,ezelőtti Disney mese(az Aranyhajt kivéve,szerintem, az a legmenőbb) végre ez s eljött.Hatalmas előnye a filmnek a Történet. Nem annyira komplex, de végtelenül drámai, és végre a szépfiú foglalja el a gonosz s... Több
Nekem ez egy olyan mese volt amit megnéztem és nem tudok rá mondani se rosszat se túl jót. Szórakoztatott valamilyen szinten és ez valószínűleg Olaf-nak volt köszönhető a bohókás hóembernek. Nagyon elszórakoztatott az ő karaktere.
Nagyon aranyos kis animációs film, a gyerekek imádják, de felnőtteknek is nézhető, sőt élvezhető. Jó a történet, látványos a grafikája, szépen van animálva. A dalok pedig fülbe mászóak és gyönyörűek. Kisgyermekes családoknak csak ajánlani tudom!
Gyönyörűen kidolgozott, meseszép történettel bíró animációs film. A zene is nagyon szépen kidolgozott volt, bár néha már nekem is sok volt a túl sok dalolászásból, de a 'csak egy icipici hó kell" örök kedvenc marad.
Remek történet tele szeretehető és kedves karakterekkel. Sok sok fülbemászó dallal és sok sok hóval. Mondjuk számomra csak egyszeri megnézésre alkalmas. De attól függetlenül egy igazi disney mese.
A Disney egyik legjobb meséje mostanában. Aranyos történet, vicces karakterek. Az éneklés jól illet az egész koncepcióhoz. Különösen a Let it go című szám lett nagyon jó, ami angolul az igazán találó a filmhez. Az Aranyhaj két főszereplőjének Rapunzel és Flinn megjelenése egy másodperce egy szép kikacsintás volt.
"Lányos" mese,de azért apukák is megnézhetik a gyerekkel. Bár őket szerintem nem köti le annyira. :)
Egy Disneytől elvárható színvonalú mese, aranyos karakterekkel, gyönyörű, igényes dalokka... Ami viszont pozitívum, hogy a testvéri szeretet a kulcs, és nem a megszokott igaz szerelem csókja.