nagyon szerethető, és aranyos, igazi családi film :) kicsit sok az ének, de megbocsátható ennyi aranyos karakter között
Olaf a kedvencem!a testvér párról szóló történet miatt is nagy kedvenc. A gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik.
Egy pont levonás, tényleg csak az ÉNEKLÉS miatt. Egy kicsit sok, plusz a film hangszerelése korunk nyálasan undorító popzenei vívmányait idézi, és ebből nekem egy ponton túl már nagyon sok volt ahhoz képest, hogy a film többi része, a látványvilágtól... Több
Egészen jó történet, érdekes karakterek, remek betétdalok és szép grafika. Minden korosztálynak szórakoztató élmény lehet.
Aranyos és vicces főleg Oláf figurája. Tetszett, ahogy a mesefilm vége rámutatott a szeretet fontosságára.
Olyan kis aranyos,gyönyörű mese.A rénszarvas és a hóember kis tündéri figurák lettek,nagyon szépen megrajzolták őket.Annak ellenére,hogy ez inkább egy mese nem csak a gyerekek kedvence lesz hanem a felnőtteké is.
Azon kívül, hogy valami rendkívülit alkotott azzal a Disney, hogy testvéri kapcsolat volt a fő jellemzője, egyáltalán nem hatott meg. Overrated, a szám elment benne, de nem kiemelkedő. Csak pár hónappal a felkapottsága után néztem meg, de akkor is al... Több
Szerintem Szép kis Animációs mese. Tetszett mikor a palotában egyszer csak szimmetrikus formák alakultak ki és el lepte az egész palotát..:) Szerintem szép kis egészestés mese. Ajánlani tudom mindenkinek.:)
Én nagyon élveztem az egész filmet. Ami nekem nagyon tetszett, az az ének. Ez igazán élvezhetővé tette, persze e nélkül se unatkoztam volna. Jól kidolgozott, poénos
A Disney talán egyik legjobb ha,nem a legjobb alkotása.Ahányszor adják a tv-ben(leginkább karácsony környékén) mindig megnézzük a családommal.Ez az a mese amit újra és újra meg tudsz nézni mert, aranyos,vicces,szerethetőek a karakterek és érdekes témát jelenít meg.Abszolút megérdemli az 5 csillagot.
Két kis lánnyal rendelkező apukaként a szövegkönyvet visszatudom mondani, ahogy a dalokat is könnyedén és gátlás nélkül kontratenorként elénekelem egy jobban eláztatott péntek éjszaka a 4-6-os villamos műértőközönségének. :)