85% 2007 szavazat

Jégvarázs

Frozen

2015.01.26 agnes

Szeretem ezt a mesét, és nővérem kislánya miatt ha kell napi 4-szer is megnézzük. Kicsit sok belőle, de a kicsiket megfogta és tényleg jó Disney mese lett!

2015.04.13 reddress1

Gyönyörű animáció, gyönyörű dalok, zserethető karakterek. Igazi kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Elza és Anna története egyszerűen magával ragadó.

2015.04.02 szabo0421

Második nekifutásra sikerült végignéznem. Sajnos a 10 perc éneklés minden 2. mondat után eléggé telirakta a hócipőmet :) De azt kell mondjam, pozitív csalódás volt. A végefele már nem is énekeltek annyit. Régen lattam ilyen vicces jo humorú animációs... Több

2015.03.31 Lallerr33

Annyira dallamos és grafikailag szép kis mesefilm. Totál nézhető, bár a film betétdala ezredszer hallgatva már egy csöppet idegesítővé válik

2015.03.22 fdavid

Ez egy olyan Disney mese, ahol tényleg a szereteten van a hangsúly. Még az is, aki első pillanatban gonosztevőnek tűnik, feloldozást nyerhet bűnei alól egy kis segítséggel.

2015.03.13 [email protected]

Nekem csalódás volt, többet vártam,túl sok az ének és bugyuta a történet. De egyszer meg lehet nézni.

2015.03.09 napraforgó1

Az egyik kedvenc mesém, nézném reggeltől estig. Gyönyörű animáció, a jégpalota lenyűgöző. Vicces és telis teli csodás, fülbemászó dalokkal :)

2015.03.08 meditke

Nagyon kedvelem ezt a filmet a kishúgom által láttam. A karakterek aranyosak és kimondottan nincs benne gonosz szereplő (pl: gonosz boszorkány). Kíváncsian várom a folytatást. Gyönyörű dalok, szép animációk, kedves történet, egyszóval szuper.

2015.02.23 Belle

AZ egyik legjobb Disney mese, remek zenékkel, vicces jelenetekkel és kedves történettel. Mindenkinek ajánlom, nem csak gyerekeknek! :)

2015.02.22 FEZS

Nagyon jó film jól megrajzolt karakterekkel. Izgalmas, vicces és tanulságos, bár egy kicsit kiszámítható..

2015.02.11 Aziren

Én imádom az animációs filmeket, bárhol bármikor képes vagyok megnézni őket, de ettől nem dobtam hanyatt magam. Valószínűleg azért, mert a trailer alapján egy több humorral fűszerezett mesét vártam. Nekem hiányzott belőle még valami. Plusz pont viszo... Több

2015.02.04 Drein

Nagyon édes mese. A számok nagyon jók benne, nem hiába lettek ennyire ismertek. A karakterek nagyon szerethetőek és könnyen lehet azonosulni velük. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt tudom ajánlani!

2015.03.31 lexaa_95

Egy igazi csajos fantasy film. :) Van benne szerelem, kaland és sok-sok éneklés. Nem gondolták túl a filmet, de nem is kell, abszolút kellemes kikapcsolódás!

2015.03.29 jégvirág

Kedves történet a testvéri szeretetről, látványos megoldásokkal, vicces részekkel és sok zenével. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nem volt véletlen az az Oscar-díj :)