Már majdnem 20 éves fejjel néztük meg ezt a mesét egy kisebb társasággal a moziba! Hatalmas volt! Már nagyon rég nem voltam mesefilmen moziba,de ez kegyetlen jó volt! Komolyan ez az idősebbeknek is hatalmas élmény, főleg kicsikkel körül véve! Igen v... Több
Nagyon jó kis téli mese. Vicces, kicsit talán túl drámai. A hóember egy tipikus karakter az ilyen animációs filmekben, elengedhetetlen, nélküle nem lenne jó.
Szerintem meg pont jó volt így a zene, meg is kapta a jutalmát jogosan Oscartól, bár szoktam kritizálni a Filmakadémia döntéseit nem gyengén, de ez most megérdemelte. A Shrek után tudott valaki készíteni egy olyan animációs filmet ami nekem is tetszik! Gratula!
Ohh ebben a mesében olyan szép dalok vannak ^^ Oláf a legjobb benne ,a szereplők közül :D "Oláf vagyok és szeretem ha megölelnek" :D :) Nagyon humoros, aranyos, kedves mese!
Nagyon aranyos mese, bár én a dalokat már untam egy kicsit a végére. Remek karaktereket választottak, nekem Olaf a kedvencem. :)
A világ legjobb meséje, imádom :) 1000000x láttam :D Gyönyörű dalok, szép és magával ragadó történet és kellemes humor, ez mind meg van benne.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog és mégis. Azt hittem, hogy már kinőttem belőlük, de a Jégvarázs mégis nagyon tetszett. Remek mese, mindenkinek kötelező.
Ritkán nézek mesét, de ezt muszáj volt. Már a plakátja elragadott! Imádnivaló! A humor 10/10-es benne.
Nagyon aranyos mese! A dalok benne külön tetszenek! Kicsiknek-nagyoknak egyaránt ajánlatos megnézni.
Jo kis fantasy mese.Elsa képessége nagyon tetszett benne csak ő szegény félt másoknak megmutatni mert bajt okoz vele pedig csak még kezelni nem tudta de a végén minden helyre jött és Elsa is rájött arra hogy a szeretet segit mindenen