Minden benne van a filmben, ami fontos egy jó mesénél: szép képi világ, egyedi történet, dallamos zene és édi-bédi szereplők. Már megnéztem párszor, de nem lehet betelni vele.
Nagyon aranyos mese. Moziban láttuk a párommal, egy pici csalódással jöttünk ki a vetítés végén. Nem akkora durranás, mint amekkora promót kapott. A legviccesebb jeleneteket ellőtték a trailerben szinte. Ráadásul nagyon sok volt az ének. Mindketten s... Több
Nekem nem tetszett. Unalmas volt, sablonos, túl sok volt az éneklés. Mintha már nem tudnának semmi újat mutatni, egy kaptafa mind. Három csillag egyedül a szerethető Olaf miatt.
Ki nem állhatom ezt a mesét. Egyedül a hóember cuki benne. Eléggé túlértékelt mese, habár bármit el lehet vele adni.
Szinte nincs olyan gyerek ismerősöm aki ne rajongana ezért a meséért. Hihetetlen, hogy milyen széles rétegekhez eljutott ez a mese és a mondanivalója. Bár szerintem ennek a mesének főleg a betétdalai, a zenéje gyönyörű. A Let it go-t szerintem hosszú... Több
Nekem tetszett ez az animációs film, nem feltétlen a története miatt de a karakterek remekül szórakoztatják az idősebb nézőt is. Olaf például kegyetlenül nagy figura.
Nem rossz kis mese, kár hogy ilyen sok lett benne az ének. Az egész sztori jó és kevesebb dallal jobban kibontható lett volna. Igaz, a mai rajzfilmek mellett szerintem kiemelkedően jó lett. Ajánlom mindenkinek egyszer, annyit bőven megér!
Gyönyörű dalok vannak a mesében, ki kell emelni. A története nagyon bájos, már többször láttam. Sajnálom, hogy a mini részét, ahol cuki hógolyók vannak nem elérhető.
Kicsit csalódott voltam, legalább is az Oscar-díjak után valami különlegesebbet vártam. Tipikus Disney-film volt, ment a cselekmény, közben időnként beleénekelgettek... Viszont a kicsavart "megváltó szerelem" kliséje tetszett! :-) (Na jó, az animáció sem volta rossz... :-) )
A Disney egyik legsikeresebb mesélye az Oroszlánkirály vagy a hercgnős mesék (Hófehérke,Csipkerózsika) óta. Igaz , hogy ez is két "hercegnőről" szól, de emellett ott van a fordulatos és kalandokkal teli történet , az aranyos és vicces hóembet na meg a rénszarvasos srác is. Ráadásul a dalok is fergetegesek .
Ez a film sajnos alul múlta a várakozásokat. Így egyáltalán nem sikerült meggyőzzön arról hogy ez vállalható film. Gyenge volt a sztori és még azt is gyengén oldották meg amit összedobtak.