Szerintem az animációja egyenesen gyönyörű! A történet is tetszik, a zenék pedig igazán fülbemászók! Szerintem minden gyereknek le tudja kötni a figyelmét!
Unokahúgom már kezd lejönni róla, szerencsére. Megszámlálhatatlanul sokszor kellett megnézni. Szép mesefilm, gyönyörű megjelenéssel. Szerintem a készítők se számítottak ekkora sikerre.
Hát én nem értem, hogy a rengeteg zseniális animációs film közül miért ez kapott akkora figyelmet és promóciót. nekem nem jött be igazán. Oké, a szereplők aranyosak, a történet jó, néhol poénos, de ez inkább musical, mint mese. túl sok az ének, végére szinte már untam:(
Elég unalmas és bugyuta a történet, és egy kivételével a dalok sem túl jók. A rénszarvas és Olaf teszik csak jobbá a mesét. Érdekes, hogy ekkora kasszasiker lett.
Nagyobb volt a felhajtás a rajzfilm körül, mint amennyit ér. Alig voltak benne poénok, mint ahogy ezt a mostani meséktől megszokhattuk. Olaffal, a hóemberrel volt reklámozva az egész rajzfilm, ennek ellenére alig szerepelt benne.
Szerintem túl lett hypolva a film. Nem volt olyan jó, mint ahogyan azt a legtöbb ember leírta. A zene valóban jó, de a történetét nagyon rosszul csinálták meg az alkotók.
Érdekes, hogy ez a film ilyen nagy hangot kapott. A gyerekek nem tudják megunni a dalt és a karaktereket évekkel később is minden füzeten, tollan, táskán, pólón a szereplők lenyomatai szerepelnek... Én éreztem, hogy egy kedves kis Disney film.. de ennyi. Nem kimagaslóan rossz, nem kimagaslóan jó. Disney.
Aranyos vicces mese. Gyerekeknek nagyon szórakoztató, de akár felnőtteknek is tudom ajánlani. Érdemes megnézni legalább egyszer. Nagyon tanulságos. A szeretetről szól
Szerintem ez a film nagyon túl lett értékelve, a hóemberen kívül egyszerűen semmi nem fogott meg benne :S
Végre egy hercegnős film a testvériségről, ahol nem a szerelem a válasz, ez egy ikonikus film arról, hogy becsüljük a testvérünket mert néha ő adja a legnagyobb segítséget.
Érdekes történet, varázslatos,igaz testvéri szeretről, hűségről és igaz barátságáról. Tetszett a mese, szép volt, jo volt. Viszont elrontotta az összképet a sok hűho körülötte.