Van benne szerelem, kaland, zene, úgyhogy imádtam. Szeretem Olafot aki egy imádnivaló figura amilyet én is szeretnék itthon csinálni télen. Hó meg van már csak egy kis varázserő kell és akkor nekem is lesz saját Olafom :)
Szép mese! Nagyon formásak a karakterek és a története is rendben van. A dalok is nagyon fülbemászóak.
Meg is értem a gyerekeket, hogy tetszik nekik. Csilli-villi látványvilág, fülbemászó dalok, szép történet.
Tök jó volt, pont olyan, amire számítottam, se jobb, se rosszabb. Volt pár karakter, akik nagyon jópofák voltak, és sokat dobtak az összhatáson. Az elején viszont kicsit gyorsan pörögtek az események, ami elsőre furcsa volt, de később már nem zavart.... Több
A megszokottól eltérően egy hideg és havas tájon játszódó mesefilm. Látványra nincs vele baj, a története is szépen csordogál, de valahogy nem elég karakteresek a szereplők.
Én nagyon imádtam ezt a mesét. Olaf különösen vicces és jól kitalált szereplő lett. a betétdal is nagyon fülbemászó. nyilván mint minden mese ez is a jó és a rossz harcáról szól de megismerhetünk más szálakat is amik feltöltik a kiszabott másfél órá... Több
Nagyon jó mese. Régebben sokszor megnéztem és egyik barátnőmmel sok dalt énekelgettünk belőle. Olaf nagyon cuki, és a többi karakter is remek. a kislányok egyik kedvence.
Nagyon nem szeretem. Irritáló, bugyuta és mindenhonnan ez folyik. Olaf különösen irritál és nagyon sajnálom, hogy időt szántam erre a förtelmes alkotásra - kár volt.
Felnőttként ez a szinte egyetlen Disney rajzfilm, ami meg tudott fogni. Fantasztikusak a dalok benne, a szinkron is jó lett. A folytatást már nem biztos hogy követni fogom (nem szeretem a folytatásokat), de ezt még újra meg fogom nézni.
Előny, hogy nem férfi karakter van a középpontban, ezt ideje volt meglépni. Persze színes, látványos és megvannak benne a filmek, illetve vígjátékokra jellemző "sematikus karakterek", (jó fiú, rossz fiú, vicces srác, stb), de talán ennyi. Na jó, még ... Több
Először nem akartam megnézni, mert animált, azonban mégis rávettem magam, és nagyon tetszett. A történet bemutatja az igaz testvéri szeretetet. Nagyon tetszett benne Elza karaktere, Annát azonban kicsit butácskának látom.
A dalok jók, az animáció szép, de sok újat nem mutatott. Viszont a kislányoknál kedvező hatást ért el.