85% 2007 szavazat

Jégvarázs

Frozen

2017.07.11 Szilonka

Nem értem a mese körüli felhajtást, ami a mai napig körbelengi. Tetszett a mese, szépek és formásak a karakterek volt egy egy története, de millió egy hasonló mese készült már.

2024.09.25 MP170506

Kedves kis történet, cuki karakterek és fülbemászó dallamok!

2018.11.22 harnas1207

A zene valóban maradandó, a történet nem. Szerintem kissé túl van ajnározva a mese. Olaf nagyon szánalmas kísérlet a szokásos cuki kiemelkedő karakter szerepére. A herceg önzetlen szerelmén nagyot nevettem, talán az egyetlen értékelhető pontja a mesének.

2016.08.06 babsy88

Kicsit unalmas, kicsit egyhangú egy sablon történet. Nem igazán tetszett egyedül Olaf okozott kellemes meglepetést.

2019.12.08 elekm90

Nem nagy szám mese, bár a kisebb korosztálynak biztos tetszeni fog. Ha már Disney és ez a fajta animációs film, akkor az Aranyhaj szerintem kicsivel jobb. 6/10

2017.10.20 Bazzzsi

Az utóbbi idők nagy durranása volt a mese. Nagyon szépek a figurák és kedvelhetőek a karakterek is, van története és némi mondani valója is. A dalok pedig egészen különlegesek.

2023.03.25 Gyorvik

Még mindig nem tudtak kinőni a rajzfilmek sem a megszokott drámai alapfelállásból. Egy furcsa szituációból sikerült (magától értetődően) üzletet csinálni, plusz folytatást is.

2023.07.28 Lipót Testvér

Jópofa kis film, a testvéri összetartást jeleníti meg.

Szép története van, vicces, de tanulságos. Szép helyen játszódik, és a néhány unszimpatikus karakter ellenére egész élvezhető. Kristoff emlékeztet Han Solóra. (De azok a szörnyű dalok halálomig kísérteni fognak... LeGYeN HÓÓÓoÓoÓooÓóó!!!!... brrr...) 4-11 éves korig tudnám ajánlani, mert ez volt az az idő, amíg én is élveztem. A második része viszont (túlzás nélkül) arcon köpte az elsőt. A Jégvarázs felüdülés az új Disney-musicalek között.

2018.04.26 TomÁcs

Engem annyira nem nyűgözött le a történet. A havas táj látvány szép volt és megkapó, de történetben nem varázsolt el, hogy stílusos maradjak. A kis hóember is elég debil.

2016.01.17 beero88

Hihetetlen jó animációs mese lett a Jégvarázs. Külön tetszik ez a télies koncepció mert imádom a telet ezen kívül nekem személyes kedvencem volt Olaf aki végig optimista.

2017.12.24 diumiu

Kedves kis rajzfilm, szívesen nézem meg az év bármely szakában. Ugyan nem a leg-leg-legkedvencebb, de a karakterek és a zenék miatt érdemes elővenni ezt a filmet. Ajánlom mindenkinek!

2017.07.24 Lonka

Az utóbbi idők legnagyobb durranása lett a film, nem érdemtelenül mert nagyon helyes a története remek dalok csendülnek fel benne és nem túl sablonos a története.

2016.08.29 Szivárvány1

Zseniális mese lett ez is bár a disneytől már ez mára megszokottá vált. Szinte minden zenei betét nagyon aranyos és egyedi. Olaf nagyon aranyos karakter. És végre Disney főhősként nem tehetetlen nőket ábrázolnak. Ezt is megéltük. Igazi izgalmas történet szép zenékkel.

2017.12.09 Greeta

A karácsony a szeretetről szól, itt mégis egy elválasztott testvérpárt kapunk. Nem egy tipikus Disney mese ebből a szempontból, de a téli táj és hangulat nagyin bejött.