Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
47
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
Videók
Joey
 
VvV   2018. 12. 28.

legújabb vélemény

Nekem egy kicsit jobban bejött, mint a Jóbarátok. Matt Leblanc jól hozza a karaktert és a mellékszereplők is elég karakteresek ahhoz, hogy egy jó sorozatot kapjunk.

 
LionelMessi10   2018. 07. 13.

Kicsit furcsa volt látni Joey karakterét a Jóbarátokban megszokott társaság nélkül, de amint megszokja az ember az új arcokat, egy teljesen korrekt és élvezhető szériát láthat az ember. Nehéz fába vágták a fejszéjüket, hogy a Jóbarátokból kiragadt karakter köré építettek egy sorozatot, ami azért nagyban rá is nyomta a bélyegét a nézők részéről, mivel ugyanazt a magas színvonalat várták, amit azért igen nehéz elérni. Amennyiben mindezektől elvonatkoztatunk és csupán önnön magában tekintünk a szériára, egy remek kis vígjátékot láthatunk, jellegzetes és erős egyedi karakterekkel. Rövid időt, csupán 2 évadot élt meg a sorozat, köszönhetően annak, hogy azért nem tudott újat mutatni és kibújni a Jóbarátok árnyékából, de akik Joey Tribbiani-t kedvelik,azoknak mindenképp látni kell ezt a művet is.


 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

A Jóbarátok kistestvére, amiben szintén nem történik semmi. Ezek mindig otthon vannak, nem dolgoznak csak fecsegnek. Matt LeBlanc kihozta a maximumot belőle.

 
MMcFly2015   2016. 08. 04.

Ez a sorozat csak azt bizonyítja, hogy Joey karaktere kevés egy önálló szériához. A Jóbarátok nagy kedvenc, ott a hat szereplőből egyként szuperált, de itt már elvérzik. És nincs egy szerethető mellékszereplő, aki jó irányba terelné. Az elmúlt 10 évben 3x kezdtem neki vmilyen oknál fogva - unaloműzésképpen, de a második évadot egyszer sem sikerült befejeznem. Az első évadon még csak-csak elszórakoztam, de utána már rémesen erőltetett és gagyi. Külön ki kell itt emelni ,,Stifler mamáját", akinek a szerepe sűrűbb lett, de annál jobban elviselhetetlen... Nem csodálom, hogy csak két évadot élt meg a sorozat. Gyenge spin off, Jóbarátok után pláne nem ajánlott.

 
Kicc   2016. 02. 27.

Nem nagy durranás, de stresszes nap végén levezetőnek, kikapcsolódásnak elmegy. A Jóbarátoknál klasszisokkal jobb (bár ez nem nagy elismerés, a Jóbarátok elég rosszul sikerült sorozat).

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.