Bármennyire is hihetetlenül hangzik, kerek 17 évvel ezelőtt véget ért minden idők egyik legsikeresebb és legkedveltebb sitcomja, a Jóbarátok.

Pontosan ugyanennyi évet kellett várniuk a rajongóknak, hogy kedvenciket újra együtt láthassák, akik egy különleges epizód kedvéért találkoznak ismét a Warner Bros. 24-es színpadán, ahol a sorozat legemlékezetesebb pillanataira emlékeznek vissza.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy az elmúlt bő másfél évtized alatt a sorozat szereplői vissza is vonultak volna a showbiznisz világától. Jennifer Aniston legutóbb a The Morning Show szériával ért el újabb áttörést karrierjében. David Schwimmer a nagysikerű Madagaszkár animácós mesékben kölcsönözte a hangját Melmannak, rendezőként dolgozott a Joey című spinoff sorozaton, napjainkban pedig az Intelligence című szériában látható.

Lisa Kudrow az elmúlt években az Űrhadosztály és A Jó Hely sorozatokban szerepelt, hangját kölcsönözte Wanda Pierce-nek a BoJack Horseman sorozatban. Közvetlenül a Jóbarátok lezárása után Matt LeBlanc a már említett Joey című spinoff sorozatban szerepelt, amely két évadot ért meg, a tavalyi évben lezárult Jóapátok viszont osztantlan sikert aratott a nézők körében.

Courteney Cox a 2009-2015 között futó Született szinglikkel dobbantott nagyot, de ennél is izgalmasabb, hogy a 2022-ben debütáló Sikoly 5-ben ismét visszatér. Matthew Perry meglehetősen zűrös magánéletetet élt már a Jóbarátok forgatása alatt is, a sorozat lezárása után A színfalak mögött és a Csoportban marad sorozatokban volt látható.

Alig egy hét van hátra a Jóbarátok: Újra együtt premierjéig, addig viszont érdemes ráhangolódni a közelgő megjelenésre a frissen devbütált trailerrel.

romantikus | vígjáték

A legendás sorozat szereplői visszatérnek a jól ismert stúdióba, ahol improvizálnak, játszanak és visszaemlékeznek a történetekre, amelyeket a sorozat forgatása során... több»