Egy jó, vagy inkább kiváló minősítés kap tőlem. Ízig-vérig akció a javából. A film hozta, amit reméltünk. Mindenki meghal, még főhős is. Sajna biztosan lesz folytatása. A film közben hullanak az emberek, mint a legyek. John csak egy eszköz, amint azt láthattuk a filmben. Mindenkinek feloldozást hoz. A film utolsó fejezete pedig egy pisztolypárbaj, egy meglepő csattanóval. Nem írom meg, nézzétek meg! De John a feloldozást megkapja. Összességében nagyon jó film, 9,9 csillagot érdemel. De szerintem nem az lesz a folytatásban, amit látunk végén.
A végére azért nagyon kezdett kifáradni, de az akciójelenetek bravúrosak, csak kár, hogy az az érzés, mintha végtelen is lenne.
Az ember azt gondolná, hogy mostanra teljesen kiffuladhat egy franchise, de nem...ők még mindig tudnak valamit. Mindenképp látni kell ezt a filmet, aki imádja a pörgős akciót.
Az tuti, hogy ez a széria legütősebb darabaj. Mondjuk nekem a harmadik rész nem annyira jött be, de ezzel minden korábbit meghaladtak. Egy percig sincs leállás, a látvány pedig eszméletlenül jó.