85% 81 szavazat
Kántor

Kántor

Kántor
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
10
Szereplők (10)
1
Képek (1)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A krimisorozat főhőse egy nem mindennapi rendőrkutya. Az 1976-ban készült film főszereplői Madaras József, Szilágyi Tibor, Horváth Sándor és persze maga Kántor, a híres négylábú nyomozó, aki csaknem húsz évvel osztrák kollégája, Rex felügyelő előtt már belopta magát a nézők szívébe.

Rendező: Nemere László
Forgatókönyvíró: Szamos Rudolf
Ország: Magyarország
Premier: 1975.11.30.

Sorozat áttekintés

 
2022.09.11 Robinson76

legújabb vélemény

Jól van Tyutyukám!

Ez a magyar krimisorozat etalon a maga műfajában. A korszaknak megfelelően kell kezelni, és ahhoz mérten megítélni. A színészi játék, a közeg, amiben játszódik, és maguk a történetek szenzációsak. Több ismert és azóta is népszerű színész remek játéka, olyan ügyek, amik nem szokványosak és kellően csavarosak, valamint a két főszereplő sajátos kémiája fémjelzi ezt a szuper szériát.

0
 
Egy vérbeli és igazi magyar krimi.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kisgyermekkorom egyik hatalmas kedvence, ez nem is lehet vitás. Az akkori kornak és miliőnek megfelelő történetek és színészi játékok. A fekete-fehér képek kifejezetten hatásosak, és még így is visszaadják a sztorik aranyos és néha szívet melengető h... Teljes kritika

1
3
 
2019.09.20 Timon

Ma is kedvenceim közé tartozik.Régi műkedvelőként szívesen megnézem bármelyik részt bármikor. A kedvencem a vonatos rész. Persze nem feledkezek meg a régi híres idézetről: ,,Kérek engedélyt örülni!" Felejthetetlen az egész sorozat.

1
 

1953-1964 között Kántor, a rendőrségi jegyzőkönyvek tanúsága szerint, 78.000 kilométert tett meg nyomon.Szerző: Bajszy

#1