Elég sok rossz kritikát hallottam a filmmel kapcsolatban, de én nem nevezném rossznak. Sőt, szerintem elképesztően ütős: izgalmas, és nagyon kalandos. Tom Cruise és Cameron Diaz nagyszerű színészi alakítása mellett a film humora is egyszerűen fantas... Több
A színészek szerintem jónak számítanak, de ez a film nem sikerült jól. A film humora sem tetszik, és akciófilmnek sem állja meg a helyét. Sablonos kis egyszer nézhető filmnek tartom, új élményt nem nyújtott, jobbra számítottam. A színész párosnak jó pár ennél sokkal színvonalasabb filmje van.
Megint úgy kezdtem el nézni ezt a filmet, hogy semmit nem tudtam róla. Tehát nézem a filmet, nézem – tetszik –, egyszer csak kitör belőlem a nevetés! Akkor jöttem rá, hogy amennyire akció ez a film, annyira vígjáték is!!! Klasszikussá válik, figyeljétek meg!
Tom Cruise és Cameron Diaz karaktere remekül összeillett a filmben! Nagyon hangulatos kis film lett, amiben a humor és az akción felül romantika is van, így mindenki találhat valamit magának benne!
Egy igazán szórakoztató akcióvígjáték, nagyon jó Cameron és Tom együtt, az irreális akciójeleneteket viccesen lehet felfogni, mivel az alapsztorin érezzük, hogy ilyen úgyse történhetne meg.
Egy nagyon szuper film csak ajánlani tudom! Van benne minden, ami kell egy akció-vigjátékhoz! Szuper üldözések, effektek, zene, romantika, nevetés, plussz a szereplők hozzák a legjobbik formájukat. Tökéletes könnyed szórakoztató mozi :)
Ez a film bizonyítja, hogy azért mert két ismert színész szerepel benne nem garancia hogy jó film is sül ki belóőle. Gyenge vígjáték, gyenge poénokkal, kifejezetten színvonal alatti!
A főhősök egyre jobban magukra találnak és a főhősnő a maga esetlenségével, szerencsétlenkedésével együtt is jól jön ki a necces helyzetekből és jó a duma.
Szerintem a film gagyi és unalmas. Egyáltalán nem kötött le. Mondanivalója sincs nagyon és a poénok sem jók. Nekem csalódás volt,nem tudom ajánlani!
Kellemes csalódás ért, a Kéjjel-nappal ugyanis a popcornimozik azon szekciójába tartozik, amely minden felszínessége dacára kellemes kis élményt képes adni. Megvannak azok a tök jó kalandvígjátékok, ahol a laza főhős csak úgy szórja a poénokat a sok ... Több
Viszonylag tetszett, mert nívósak, minőségiek a poénok. Csak Cameron Diazzal nem tudok azonosulni. Nem éreztem ebben a filmben sem igazán a hitelességét.