Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Kincsvadászok
 
ZozArt89   2019. 07. 17.

legújabb vélemény

Gyermeki szemmel teljesen más volt mint ma. Viszont sokszor idézik fel mai sorozatokban/filmekben egyaránt. Én mivel régebben már láttam így bármikor újra nézném annyira tetszett.

 
a-arnold   2016. 09. 18.

Gyerekként nagyon szerettem ezt a filmet, de mai napig megállja a helyét. Izgalmas, végig leköti a nézőt, jók a szinkronhangok is, bátram ajánlom másoknak is!


 
varjú   2016. 04. 09.

A Kincsvadászok az egyik legcukibb családi kalandfilm, amit valaha láttam - izgalmas, kedves, néhol persze kellően ijesztő és nagyon-nagyon-nagyon rendben van. Mind a karakterek, mind a gyerekszereplők, de még a gonoszok is olyan arcukat hozzák, ami tökéletesen arányban van azzal, amit a filmből ki akartak hozni. Felnőttként is bármikor újranézem, annyira szeretem.

 
Deku   2017. 08. 30.

Nagyon aranyos varázsa van a filmnek, ez nagyon tetszett és elkápráztatott engem. Ettől olyan kedvelhető lesz. Nem kellett sokat gondolkodjak mert azonnal el is bájolt engem.

 
Unique   2015. 03. 22.

Gyerekkorom kedvenc kalandfilmje, nagyon sokszor láttam már, de bármikor végig tudom nézni. Ideális családi film, ami ráadásul nagyon szórakoztató is.

 
Spielberg csúcsformában ilyen alkotásokra volt képes produceri minőségben, mert akkor még nem az Oscar díjra hajtott, hanem a benne élő kisgyerek álmait váltotta valóra a filmvásznon, mindannyiunk örömére. Ha esetleg valakinek kimaradt volna az életéből ez a remek darab, nagyon sürgősen pótolja! több»

A film összbevétele 62 613 569 dollár volt (imdb.com).

 

1985-ben a 10. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

21191# a filmben több operaáriát énekel. A színész valóban képzett operaénekes.

(SódóGA)
 

A filmben szereplő denevérek nem voltak igaziak, papírból készítették őket.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.