Bár színházi előadás formájában jobban tetszett a történet, a film sem volt rossz. A színészek választása megfelelő az adott karakterekhez és hitelesen alakítanak. Érdekes történet.
Kegyetlen! Ez az első szó, ami eszembe jut. Persze rögtön hozzá is teszem, hogy kegyetlen jó. Mert ez bizony az, magával ragadó szereplők és ámulatba ejtő volt a sztori. Így kell igazán szórakozni egy filmen.
Kicsit jobban tetszett a színházi változat de a film sem volt rossz. Mély érzelmi szálakat mutat be és hat a nézőre, van mondanivalója. A színészek karaktere illik a szerepbe.
Ez a film tükrözi a valóságot és hatásos,de elég lehangoló,mélyreható,lélektani dráma.A sztriptízbár jelenetért már érdemes megnézni :) Portmant és Owent jó volt nézni.
Egész jól sikerült a film. Nem sablonos, sajátos hangulatot és életérzést sugároz. A színészeket jól megválasztották az adott szerepbe, mert nagyon élethűen alakítanak. Ajánlani tudom.
A színházi előadást nem múlja felül, de jó a film is. Művészi filmnek mondanám. Nem egy sablonfilm, sajátos hangulata van.
Érdekes volt és elgondolkodtató, bár számomra eléggé felvetődött a kérdés, hogy vajon a film valódi életproblémákról szól-e. Mármint ténylegesen felnőtt emberek küszködnek ilyen problémákkal? Tudom, hogy igen, de valahol ez akkor is szánalmas és kics... Több
Számomra a film nagyon mélynek akart látszani, ami valami nagy igazságot vagy tapasztalatot oszt meg az életről, kapcsolatokról, stb.-ről, de talán túl nagyot próbált fogni, és nem igazán sikerült egyben tartania az anyagot, kidolgoznia a szereplőket, és ez végül az egész rovására ment. Nem jött be túlságosan.