Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Kvíz-show (Kvízshow) (1994)

Quiz Show
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
54
Képek
2
Videók

Galéria (54)

Videók (2)

 
sptt   2020. 12. 12.

legújabb vélemény

0

Redford filmjeit könnyű szeretni. Zseniális érzéke van ahhoz, hogy a lassú vonalvezetés ellenére ne legyen unalmas a film. Rajta kívül Clint Eastwood filmjein érzem ugyanezt a zsenialitást, érdekesség a két művész esetében a sok párhuzam. A Kvíz show... több»

 
Lonka   2017. 07. 25.

0

Nagyon sokan dicsérték ezért kedvet kaptam hozzá. Nem igazán ragadott meg a története, nem is egészen értem mi értelme volt lesúgnia a válaszokat a játékosoknak. Jó reklám a műsornak, hogy mennyit lehet nyerni.

A film összbevétele 24 822 619 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Shenkman filmes debütálása.

(rbernadett)
 

Ebben a filmben 4 nagy rendező is feltűnik egy kisebb szerepben: Martin Scorsese, Griffin Dunne, Barry Levinson és Douglas McGrath.

(rbernadett)
 

Mielőtt a forgatás elkezdődött, Ralph Fiennes úgy gondolta, hogy személyesen kellene beszélnie Charles Van Dorennel, hogy megtanulja az akcentusát. Mivel Fiennes úgy vélte, hogy Charles Van Doren nem szívesen segítene neki, ő és a stáb egy tagja levezettek Connecticutba, ahol Van Doren élt. Charles Van Dorent a háza előtt ülve találták, ezért Fiennes úgy tett, mintha eltévedt volna, és segítségre lenne szüksége, hogy merre menjen tovább.

(rbernadett)