Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
1
Vélemények
54
Képek
2
Videók

 
Lonka   2017. 07. 25.

legújabb vélemény

Nagyon sokan dicsérték ezért kedvet kaptam hozzá. Nem igazán ragadott meg a története, nem is egészen értem mi értelme volt lesúgnia a válaszokat a játékosoknak. Jó reklám a műsornak, hogy mennyit lehet nyerni.

A film összbevétele 24 822 619 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Shenkman filmes debütálása.

(rbernadett)
 

Ebben a filmben 4 nagy rendező is feltűnik egy kisebb szerepben. A rendezők: Martin Scorsese, Griffin Dunne, Barry Levinson, és Douglas McGrath.

(rbernadett)
 

Mielőtt a forgatás elkezdődött Ralph Fiennes úgy gondolta, hogy személyesen kellene beszélnie Charles Van Dorennel, hogy megtanulja az akcentusát. Mivel Fiennes úgy gondolta, hogy Charles Van Doren nem szívesen segítene neki, ő és a stáb egy tagja levezettek Connecticutba, ahol Van Doren élt. Charles Van Dorent a háza előtt ülve találták, ezért Fiennes úgy tett mintha eltévedt volna és segítségre lenne szüksége, hogy merre menjen tovább.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.