Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Edward Norton
Richard Gere
 
Bizsu82   2019. 06. 04.

legújabb vélemény

Edward Norton az egyik kedvenc színészem és ebben a filmben is meggyőzött. Nagyon egyedi, fordulatos és érdekes film, Annak ellenére hogy nem egy mai darab, ma is időtálló, élvezhető.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Nagyon jó tárgyalótermi film, okos, nagyon jó rendezés és színészi játék jellemzi. A film közepe kissé untatott, de az eleje meg a vége ütős. Edward Norton valami félelmetesen jó volt, szenzációsat játszott. A szinkron nem jó, így feliratosban ajánlom... Erős 8/10.


 
Deku   2017. 07. 11.

Egyértelműen nem az akciódús szó az ami jellemzi ezt a filmet. Ez inkább a karakterekre megy rá de azt tökéletesen teszi. Richard Geere remekül hozta a figurát.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 05.

Edward Norton első filmje, ami kifejezetten izgalmasra sikeredett. A szereplők kitesznek magukért, nagyon jól előadják magukat és karaktereiket. Izgalmas, annak ellenére, hogy nem sok helyszínen játszódik. Ami nagyon kiemelkedő, az a vége. A film 60 %-ában ismerkedünk az eseménnyel, a bonyodalommal, a szereplőkkel és helyzettel, amibe belekerültek. Kicsit átlendülünk a felén és beindul minden, mint egy puskaporos hordó, robban. A film végén én legalább is úgy éreztem magam, mint akit nagyon csúnyán átvertek, de jó értelemben. Szerintem igazán jó ez a film.

 
harnas1207   2018. 11. 26.

Zseniális film, az egyik legjobb tárgyalótermes mozi. Úttörője a skrizofén filmeknek! Teljesen véletlen találtam rá, annyira régi. Richard Gere szereplése miatt meg se néztem volna, de Edward Norton neve jól hangzott. A sztori az elejétől fogva leköt, pörögnek az események és úgy lesz a gyenge kis krimiből valami sokkal ütősebb, valami sokkal lebilincselőbb. Manapság ebbe a témába futószalagon jönnek a filmek, mégse hagy egyik se nyomott maga után. Ez viszont emlékezetesebb, hiába 95'-ös a film, tud annyit nyújtani mint egy 2018-as agyon ajnározott thriller. Edward Norton szereplése egyszerűen zseniális. A film befejezése hatalmasat üt, egyszerűen nem számítottam semmi ilyesmire. Tipikus olyan történet, melyben egy csavar után teljesen átértékelődik az elmúlt 1 óra.

A film összbevétele 102 616 183 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Vail a bárban iszik és a riporterrel beszél, először a riporter a bal, majd a vágás után már a jobb oldalán ül.

(dailyfilmsan)
 

Aaron dadogása sem a filmen alapuló könyvben, sem pedig a forgatókönyvben nem szerepel. Ez a húzás Edward Norton ötlete volt.

(dailyfilmsan)
 

102,6 millió dollár bevételt produkált.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.