Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
31%

Leprechaun: Origins (2014)

Leprechaun: Origins
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Leprechaun: Origins

Galéria (11)

Videók (1)

 
Kóborló   2020. 04. 18.

legújabb vélemény

0
Fú, de rossz vagy!

Az 1993-ban elindított Leprechaun – itthon a Gyilkos kobold címen ismertté vált – horrorkomédia széria 2014-ben immáron a hetedik résszel jelentkezik, és szilárd meggyőződésem szerint ezidáig a legrosszabb részét láthatjuk (pedig a hatodik rész sem v... teljes kritika»

 
respect the movies   2018. 03. 16.

1

Szerintem ez egy rossz film lett! Nem azt mondom hogy annyira rossz hogy ne lehessen megnézni, de szerintem bárki életéből bőven kimaradhat ez a film! Persze sok mindent azért nem vártam előzőleg a filmtől, egy újabb tipikus ZS-kategóriás horrort, de... több»

 
BoBamburg   2019. 01. 14.

1
Ti nem ezeket a gyilkos koboldokat keresitek..

Ennek a filmnek semmi köze az eddigi szériához. Kár érte, mert kilehetett volna hozni egy tökös filmet is belőle. De sajnos ez nagyon elütött az eddigi részektől, minden tekintetben. Most nem két vonalon ment a történet ( ugye ez idáig kb 50-50%-ban láthattuk a gyilkos kobold és az áldozatok történetét). Itt a koboldról semmit nem tudunk meg. Ezenkívül nem vígjáték, mint azt ahogy megszokhattuk. És ez az egyik legnagyobb hibája. Komolyan venni egy ilyen filmet?! Nemár..Kobold új külseje rossz, habár keveset is mutatják, pontosabban teljes alakba szinte sose. Olyan mint egy emberekre vadászó Smeagol.

 

A film rendezője, Zach Lipovsky mindenképp szerette volna a Gyilkos kobold-szériát inkább a horror műfaj felé terelni, ezért sem tartalmaz a film humoros jeleneteket.

(Kóborló )
 

Az 1994-ben megjelent Gyilkos kobold második része óta ez a rész volt az első, amit igaz, hogy nagyon kevés helyen és nagyon rövid ideig, de bemutattak a mozikban.

(Kóborló )
 

A kobold szerepében látható Dylan Posti azt nyilatkozta, hogy nem látott még egy Gyilkos kobold filmet sem, és nem is akart megnézni addig egyet sem, míg be nem fejezték a film forgatását, mert nem akarta ezzel befolyásolni az alakítását.

(respect the movies)
 

A kobold szerepében itt már nem Warwick Davist láthatjuk, hanem a WWF pankrátorát, Dylan Postit.

(respect the movies)
 

A filmet a kanadai Vancouverben forgatták.

(dulkap)