Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 08. 09.

legújabb vélemény

Elmore Leonard krimiíró (sokak szerint ponyvaszerző) művének vérszegény adaptációja. Az egészet csak Jennifer Aniston játéka, és Kökényessy Ági szinkronhangja miatt érdemes megnézni. Állítólag a két lúzer bűnöző már szerepelt a Jackie Brown című Q.T.... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Nem volt nagy durranás. Jennifer Aniston borzalmasan szerepel benne és maga a történet is vontatott. Mondhatnám, hogy egyszer meg lehet nézni, de hazudnék.


 
dulkap   2015. 01. 21.

Itt a bizonyíték, hogy nem mindegy ki rendez filmet egy Elmore Leonard regényből. Kissé unalmas és igazából nem tudja rendesen kihangsúlyozni a fekete humort. Viszont a szereposztás jó és az megmenti a filmet, így egynek nem rossz.

 
domii93   2015. 02. 08.

Nem volt nagy szám ez a film, alig tudtuk végig nézni, szenvedés volt. Unalmas fordulatok voltak benne, kiszámítható poénok, a vége meg kifejezetten nem tetszett. Kár volt megnézni.

 
M4T   2017. 07. 04.

Nincs benne semmi extre, mégis eléri a kívánt hatást. Daniel Schechter előkapart egy régi sztorit, kicsit leporolta, és írt köré pár jó poént, plusz leszerződtettek pár jól ismert arcot. Kész is a recept, és a hatás sem marad el.

 
Remes982   2015. 08. 24.

Daniel Schechter kimondottan humoros történetet írt, mely köré remekül építette fel a filmjét. Azt nem mondom, hogy a Született bűnözők a legjobb a maga műfajában, de nem is akar az lenni. Ettől még érdemes megnézni, mert tényleg kikapcsol, és megnevettet.

 
Keiichi Tsuchiya   2015. 07. 01.

Én kimondottan szeretem a középszerű komédiákat. Akkor is tudok nevetni egy poénon, ha már sokadszor látom. Minden csak társaság kérdése. A Született bűnözők kellően provokatív és pikáns, ráadásul imádom azt a korszakot, amelyben játszódik. Gyönyörű ... több»

A film összbevétele 1 456 675 dollár volt (imdb.com).

 

A gyártási költség töredékét, mindössze 1,5 milló dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

12 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A filmet az amerikai Greenwich-ben forgatták.

(dulkap)
 

A bahamai jelenetekben Noodle Long and Soft márkájú golflabdákat használnak. Abban az időben, amikor a film története játszódik, ezekre a típusú labdákra még huszonöt évet kellett várni.

(ps)
 

A filmet eredetileg 1986-ban szerette volna elkészíteni a 20th Century Fox, de a Borzasztó emberek (1986) cselekménye annyira hasonló volt, hogy inkább elnapolták a projektet.

(ps)
 

Mr. Brown feltűnik a filmben. Vajon ez ugyanaz a Mr. Brown, akit a Jackie Brown (1997) című filmben említenek?

(ps)
 

Az "akarsz dugni?" (wanna fuck?) sor a Jackie Brown (1997) című filmben is elhangzik.

(ps)
 
Mit is várunk ettől a filmtől? Van benne akció, van benne humor és van benne Isla Fisher. Kell ennél több egy péntek esti mozihoz?! több»