Horrorfilm kategóriában mindenképpen a jobbak között van. Végig izgalmas, rettegést kiváltó film, ami hozza azt amit a kategóriától elvártam. A sztorija is jó.
Nem volt kár rá a mozijegy annyira. Tökre élethűre csinálták a lényt. A sztori is titokzatos. Nem nagyon lehet negatív hozzászólást hozzáfűzni ehhez a filmhez, mert konkrétan meg volt benne minden. A színészek is jól játszottak ebben a filmben. Nem csak egyszer nézős film.
Moziban nagy hatású volt a film. Rettegést kiváltó, félelmetes film, ami hat a nézőre, azt a hatást váltja ki amit a kategóriától elvártam. Műfaj kedvelőinek ajánlom!
Átlagos ijesztgetős, rémisztgetős film azoknak a nézőknek, akik szeretnek rettegni a sötétben. Én bevallom, semmi kiemelkedőt nem találtam benne, ami miatt azt mondanám, hogy ezt a filmet még egyszer megnézném. Viszont egynek jó.
Tetszett, hogy a film nem csupán az ijesztgetésre összpontosított, hanem volt mögötte történet is. Bár nem vagyok oda ezért a műfajért, ez a film egész jó volt a maga kategóriájában.
Egyszer nézhető, felejthető horrot, bennem egyáltalán nem hagyott mély nyomot, csak egyes jeleneteire emlékszem, meg úgy nagyjából arra, hogy miről szólt. Nem egy nagy szám, de egynek elmegy.
Kemény, erős horrorfilm, amin igazán lehet izgulni. Feszültséget árasztó, erőteljes, hozza azt amit a kategóriától vártam. Profik a színészek, még napokig a hatása alatt voltam.
Horror kategóriában szerintem átlagnál jobb film. Moziban láttuk a hétvégén. Igényes film, tényleg ijesztő és rettegést kiváltó, izgalmas film és az alapsztori is jó!
Horror kategóriában átlagosnál jobb film, hozza azt amit elvártam. Nagyon feszült hangulatú, végig izgalmas és ijesztő, rettegést kiváltó film, aminek van sztorija, logikája is.
Számomra kicsit sablonos volt a történet, lerágott csont, ezért nem kötötte le túlságosan a figyelmemet, átlagos, lapos, nem sok mondanivalóval bíró film.
Sajnos sokkal jobb alkotások is vannak a témában, picit összelopkodott volt. Egyszer megnéztem, de nagyon nem lett a kedvencem.