Elég semmilyen volt a története, már ezer hasonló készült. Mozifilmnek végtelenül gyenge. A története túl egyszerű és kiszámítható, még vártam valami csavart.
Nálam ez az a horrorfilm, ami mindig beüt valamiért. Nem tudom megmagyarázni az okát, de számomra ijesztőbb a félhomályban felbukkanó nőalak, mint bármelyik trancsírozós rém, akitől a többségnek tele a gatyája. Az egésznek jó a rendezése: David F. Sandberg, aki amúgy azóta is csak gagyikat csinál, ezt az egy filmjét nagyon odatette. Mondjuk van ilyesmire példa a könyv- és filmpiacon is bőven: ők az egyprodukciós alkotók, akik egész életükben egyetlen színvonalas dolgot hoznak csak össze mindössze. Na ez a film is ilyen: lepipálta a klasszikus horrorrendezőket, szerintem ő maga sem tudja, hogyan. Pedig amúgy az alapsztori nem akkora truváj: adott egy entitás, mely időnként felbukkan egy adott családnál, és csak a főhősnő (Teresa Palmer) édesanyja (Maria Bello) tudja, ki ő valójában. Nem egy nagyon összetett történet, mégis a tálalás és a jelenetek összefűzése, a feszültség fokozása nagyon ijesztővé teszi a végeredményt. Nálam ez a legjobb horrorok egyike, egyértelműen 4 csillagos produkció.
A trailerben kb az alapszisztéma bemutatkozott - mondták, majd az első 10 perc le is ment ugyanúgy és hirtelen becsöppentünk egy sztoriba ami annyira nem is volt új csak más. Egy kört megér, na jó talán 2-t is hogy megnézd más mit reagál :)
Tetszett, volt benne borzongás, olyan jelenet, amire a mai napig emlékszem. Voltak benne érdekes részek, az alapsztorival se volt nagy gond. Lehet, újranézem.
Unalmas volt gyenge történettel, helyenként nevetséges kivitelezéssel. Gyenge, semmi újat nem adott.
Jumpscare jumpscare hátán, történet nulla, semmi borzongás. A 2000-2005 közötti tucathorrorok színvonala. Még az alapelképzelés is mintha A sötétség leple koppintása lenne. Pedig a rövidfilm, ami inspirálta a készítőket, még egész ötletes volt, de úg... Több
Sablonos, középszerű vígjáték, ami különösebben újat nem adott. Ennek ellenére egyszeri nézésre szórakoztató film, de semmi extra. Átlagos horror némi fordulattal.
Tobbet vartam, kicsit tul lett hypeolva. Egyszer nezheto ijesztgetos horror. Ami kiemelkedo, az a szineszi jatek, abban nincs kivetnivalo.
Teljesen lerí róla, hogy ki a rendező. Sok benne a horror klisé, a történet egyszerű, a hangulat a megszokott. Számomra egy átlagos élvezhető alkotás. Egyszer megnézhető, de nem túl félelmetes.
Nem lett olyan jól szerintem, mint ahogy arra az előzetesből következtethettünk volna. A karakterek olyan semmilyenek, ijesztgetni próbálnak ugyan, de nem érik el a kívánt hatást.
Néhány órája sétáltam ki a moziteremből, tehát enyhén szólva is friss az élmény. Nagy lelkesen vágódtam be elé, a film elkezdődött, a képkockák pörögtek a kukoricát pedig csak nyeltem. A film legfőbb pozitív ütőkártyája természetesen a főhősnő aki re... Több
Az alapötlet szerintem nagyon klassz volt, főleg amikor kaparászta a padlót meg közeledett..aztán valahogy bugyuta katyvasszá változott. Jó volt viszont,h nem lett elhúzva mint a rétestészta