Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
51

Lopom a sztárom

(The Bling Ring)
 
Filmzabáló  2015. 08. 20. 12:55

Egyhangúsága és egyszerűsége miatt inkább a dokumentumfilmek között állná meg a helyét Coppola kisasszony új műve, amelyben egy (vagy több) fontos, fiatalokat érintő probléma vetődik fel. Kevés, de mégis érdemes látni, mert szeretne üzenni nekünk.

 
TomÁcs  2016. 05. 09. 11:27

Picit egysíkúnak találtam, több mindent is ki lehetett volna hozni belőle. Egyszer meglehetett nézni, de nem több.

 
Helgus  2015. 03. 30. 00:24

Nekem tetszik Sofia narrációs stílusa, nagyon egyedi, néhol "másvilági" hangulatot teremt, ugyanakkor valóságszagúak a történetek. Valamiért az Elveszett jelentés nem nőtt a szívemhez, de az összes többit bármikor újranézném.

 
H.a.n.n.a  2016. 02. 28. 10:52

Annyira nem volt rossz film, egyszer meg lehetett nézni. Igazából pont azt a lányt nem ítélték el, aki az egésznek a kitalálója volt. Mondjuk nem is értem, hogy világsztároknak nincs biztonsági őr, meg riasztó a házában?

 
Maddy  2015. 01. 27. 15:06

Ez a film valami katasztrófa. :D Teljesen másra számítottam az előzetes ismertetője alapján. Valami izgalmas filmet vártam, erre kaptam egy normális rendezést nem látott, se füle se farka akármit. Kár volt elpazarolni rá az időt.
Emma Watsonnak pedig ez az első olyan szerepe ami egy hatalmas csalódás volt számomra. Szerintem egyszerűen nem tudja átvenni ezt a bulizós, drogos, gazdag kis tini-cenzúra- :D szerepet, mert annyira távol áll az ő valódi életvitelétől, legalábbis eddigi élettörténetét tekintve, ami persze egyáltalán nem baj. Van aki képes eljátszani és van aki nem. Szerintem ő az utóbbi kategóriába tartozik, de persze egyéni véleményfüggő. Az ő esetében szörnyen erőltetettnek tűnik a dolog.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.