Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
52
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
petraszab   2019. 04. 26.

legújabb vélemény

Elvileg megtörtént eseményeket dolgoz fel a film, bár érdekes, hogy ekkora sztárok, és nincs riasztó. Nem valami érdekes sztori.

 
TomÁcs   2016. 05. 09.

Picit egysíkúnak találtam, több mindent is ki lehetett volna hozni belőle. Egyszer meglehetett nézni, de nem több.


 
Katkatt   2017. 01. 17.

Csak Taissa Farmiga miatt néztem meg mert nagyon tehetségesnek tartom. A film egynek elment, egyszer meg lehet nézni. Kicsit kevésnek találtam a történetet.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

Egyhangúsága és egyszerűsége miatt inkább a dokumentumfilmek között állná meg a helyét Coppola kisasszony új műve, amelyben egy (vagy több) fontos, fiatalokat érintő probléma vetődik fel. Kevés, de mégis érdemes látni, mert szeretne üzenni nekünk.

 
Helgus   2015. 03. 30.

Nekem tetszik Sofia narrációs stílusa, nagyon egyedi, néhol "másvilági" hangulatot teremt, ugyanakkor valóságszagúak a történetek. Valamiért az Elveszett jelentés nem nőtt a szívemhez, de az összes többit bármikor újranézném.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.