Gyerekkorom nagy kedvence ez a rajzfilm, ami az összetartásról és a testvéri szeretetről szól. Illetve arról, hogy a szeretet erősebb, mint a bosszúvágy. Egy csodálatos felnövéstörténet egy fiúról, aki úgy vált férfivé, hogy medvévé változott. A benne megszólalt zenék pedig nagyon szépek. Örök kedvenc, rajzfilmek közt pedig az etalon.
Nagyon szép mese, nagyon szerethetőek benne az állatok, a 2 szarvas a kedvencem, nagyon viccesek. A története a mesének elég érdekes, de egyszerűen nagyszerű. A dalok is fantasztikusak, és ami lényegre törő hogy van mondanivalója a mesének. Bátran ajánlom, bárkinek!
Ez is egy nagyon aranyos, tanulságos történet, gyerekeknek tálalva. Nekem nagyon tetszett, jó volt, érdekes, nem unja az ember közben a történetet. Ajánlom.
Engem rögtön az elején meghatott a mese! Annyira gyönyörű a grafikája, annyira fülbemászóak a zenék, hogy rögtön besoroltam a kedvemceim közé! A karakterek viccesek és barátságosak! És ami szerintem azért nem árt egy mesébe, az a tanulság! És az itt is jelen van!
Ez a(z egyik) kedvenc mesém! Egyszerű, de megindító és elgondolkodtató történet egyben, amelyet a csodálatos látványvilág a fantasztikus dalok és az egészen brilliánsan megírt párbeszédek tesznek felejthetetlenné és nálam kismilliószor újranézhetővé.... Több
Ez a Disney rajzfilm a jobbak közé tartozik. A rajzolás jó. A poénok meg fenomenálisak, főleg a két rénszarvas. Már többször láttam meg is van , de nem unalmas.
Ezt a filmet moziban néztem meg, és nagyon tetszett. Emlékszek, hogy egy résznél talán sírtam is. Nem bántam meg, hogy elmentem erre a rajzfilmre, imádom a mai napig :)
Csodaszép mese, megható történettel, bámulatos színvilággal, szívmelengető karakterekkel és betétdalokkal. Néha zsepit kell elő venni. Szerintem gyonyoru