Az egyik legjobb magyar rajzfilm alkotás, melyet több nyelvre lefordítottak és szinkrnizáltak. Személy szerint a kedvenc magyar rajzfilmem, mind a két részével.
A magyar animációs filmek gyöngyszeme. A szinkron hangok pedig csak még emelik a színvonalat. Benedek Miklós vagy Bodrogi, Kern András vagy Kállai Ferenc. Mind annyira profin álltak hozzá, annyira megmosolyogtató hogy hallhatóan élvezték a szinkront,... Több
Az egyik legjobb magyar rajzfilm, amit valaha készítettek. Zseniális karakterekkel, profi készítőkkel, eszméletlen humorral fűszerezve, ami ma is úgy üt, ahogy a készítése pillanatában. Egy kicsit retró érzése lehet az embernek a képi világ miatt, ami külön jó. Nálam ott van a helye a klasszikusok közt.
Egy fantasztikusan kitalált rajzfilm de inkább felnőtteknek szóló történet még ma is szeretem többször is megnézni.
Gyerekkorom egyik kedvenc rajzfilmje. Amint megnéztem újra meg akartam nézni. Ilyen jó magyar rajzfilm azóta sem született. A gyerekeknek mindenképp látnia kell és biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog nekik. Nem egy szokványos számítógépes grafika, de maga a történet magával ragadó.
A Macskafogó szellemes, humoros és szórakoztató, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakoztatást nyújt. Nálam mindig is az egyik legnagyobb kedvenc lesz.
Humoros, izgalmas, fordulatokkal teli mese! A karakterek remekül ki vannak dolgozva. A magyar szinkron pedig dicséretet érdemel. 10/10
Ezt a rajzfilmet már felnőttként láttam. Biztosan tetszik a gyerekeknek is, de nekem a szövege és a zenéje zseniális. Kihagyhatatlan magyar remekmű. Mindenkinek ajánlom
A magyar rajzfilmek egyik netovábbja! :-) A macska-egér harc hatalmas ötlet, szépen megrajzolt, izgalmas történet...A második rész nyomába sem ér az elsőnek, de talán azért, mert überelhetetlen! :-)
Az egyik legjobb magyar animációs film. Hatalmas poénok vannak benne. Gratulálok a készítőinek jól kitalálták. Sajnos a folytatása elég gyér lett...