Mátrix

The Matrix

2021.03.10 moviemafia

Mestermű volt akkor is, most is

Habár mai szemmel a Mátrix kép világa már igen megmosolyogtató, az üzenet, amit át akar adni, még mindig roppant érdekfeszítő és bizarr. Az akkori sikere a 2000-es évek elején teljesen érthető, hisz a sci-fi jellegű lassítások és egyéb modern jelenetei szokatlanok (a szó legjobb értelmében) voltak az akkori néző számára, és akkor még nem is beszéltünk a bizarr világáról, amit képvisel. Igazi kultuszfilm, amit mai szemmel sem szabad kihagyni, csupán érdeklődésünket nem a képi világra, hanem a történetre kell helyeznünk.

2021.12.11 Péter Fazekas

Nagyszerű alkotás.

2022.02.17 Zoltán384279

Ami régen...

16 éves koromban láttam először ezt a filmet. Nagyon sokáig tartott végignézni. Szinte semmit nem értettem belőle. Ja, és már akkor azt mondtam róla, hogy a vizuális része nagyon gagyi. Most, 22 évvel később gondoltam, hátha jobban sikerül megérteni. Úgyhogy megint megnéztem. 5 óráig tartott. Természetesen a vizuális része még rosszabbnak tűnt, mint régen. A többi részét most már értem. De attól még ugyanolyan sz*r, mint volt. Egyértelműen Keanu Reeves legrosszabb filmje. Szóval ami régen sz*r volt, az most is az.

2022.01.29 Clay44

Ez a film valami zseniális. Láttam már korábban is, de a negyedik miatt most újranéztem, és fiatal felnőtt fejemet brutál mód el tudta gondolkodtatni, nem mellesleg egy nagyon jó akciófilm is. Alapkő mindenkinél szerintem. :D

2021.08.20 Filmimado

Egy nagyszerű film

Fantasztikus film. Rengeteg akciójelenet van benne, az teszi igazán izgalmassá az egészet, és nagyon híres. Mellesleg megérdemli ezt a népszerűséget.

2020.04.26 Robert Langdon

Csak, mint régen

99-ben nagy várakozással mentem neki a filmnek. Az elején azt gondoltam, ez tényleg jó lesz... Aztán másfél órán keresztül csak az órát nézegettem. Olvastam, hogy lesz 4. rész. Gondoltam, adok még egy esélyt neki, hátha már más szemmel nézem, vagy má... Teljes kritika

2020.02.29 Krisztián Göblös

A kedvenc

Szerintem minden idők legjobb sci-fi filmje!

2020.02.12 drg0602

Az egyik legjobb sci-fi...

Nagyon sok sci-fi filmet láttam , de ehhez hasonlót még soha, és szerintem nem is fogok. Azóta se tudnak hasonló sikerrel megalkotni filmet ebben a műfajba. Emlékszem az elképesztő technikai újdonságokkal robbant be a film, engem is meglepett, de a témája még jobban lenyűgözőt. Keanu Reeves szereplése tökéletes, a film témája nagyon jó, ötletes, szuper. Az egyik legjobb a sci-fi!!

2020.02.07 uniterra

Nem tudom mi kell ilyen filmhez, tan valamifele budhista vilagnezet. En unok minden vilagmegmentot, robotokat, miket. Ertem ha tetszik egy 14 evesnek, de nem ertem mit enne ezen egy negyven eves. Olvasva a kiritkakat mi sem all tavolabb tolem mitn az... Több

2020.01.21 TeeRPaaK

Korszakalkotó

2019.07.12 iq.csabi

Nagyon lebilincselő film és egészen meghökkentő.

2019.04.28 Ms. Akárki

Imádom mind a mai napig – pedig már nem mai film – Keanu Reeves egyik legemlékezetesebb alakítását Neoként. Érdekes a film alapkoncepciója, és nagyon izgalmasan vázolták fel a jövőt.

2019.04.05 MidoD7

A történet nem volt egy korszakalkotó megváltás, az igaz. A karakterek miatt volt annyira szerethető ez a film, jó kis csapatot állítottak össze, és végtére is maga a sztori is egész kellemes és üde volt a már rég megszokott filmekhez képest.

2019.03.11 lauralaura

Kultfilm, meg tényleg nincs rosszul megcsinálva, nekem nem tudom miért, csak szimplán annyira nem jött be - lehet a hangulat miatt, de az akciót nem is szeretem.