Mátrix

The Matrix

2015.02.10 Geezaa911

Látványos film. Eléggé érdekesre sikeredett a sztori, de érthető. Érdemes megnézni és egy teljesen más világképet kapunk az emberiségről. Keanu Reeves legjobb filmje.

2016.02.14 RockeerFerii

Huhú, na ez az a film, amit nem lehet egyszer megnézni. Egyszerűen fenomenális!

2015.03.10 ecsekisandor

Véleményem szerint a valaha készült legjobb sci-fi film. Minden megtalálható benne ami ebben a műfajban követelmény. A karakterek hozzák a remek formájukat, az akciójelenetek páratlanok. Mindenképpen 10/10.

2016.05.31 Buffy

Az egyik legtúlértékeltebb színész legtúlértékeltebb filmjének tartom a Mátrixot, amiben Keanu Reeves azon kívül, hogy ostobán néz, hülyéket kérdez és két jelenetenként meglepődik, nem igazán történik semmi. Akciófilmnek túl sötét, a történet értékel... Több

2015.02.10 visigo

Anno akik előttem látták a moziban, mindenki azt mondta baromi jó, de nem tudnák elmesélni, miről szól. Úgyhogy látnom kellett! Az alapgondolattal olyannyira egyetértek, hogy véleményem szerint a mi világunk pont ugyanígy működik... Mindig aktuális lesz. Klasszikus darab.

2015.01.28 PNemeth

Mátrix az egyik legizgalmasabb sci-fi alkotás elgondolkodtató.

2015.03.31 Andi66

Különleges akciófilm. Ez vagy tetszik valakinek vagy nem. Szerintem szuper képi megoldások vannak benne és a története is nagyon ki van találva. Aki pedig Keanu Reevest szereti, annak kötelező megnézni.

2025.04.03 Lamour

A legkorszakalkotóbb akciófilm, amely valaha készült.

2015.03.11 tothistvan2

Remek az alapötlet a filmnek, elgondolkodtató, hatásos és rendkívül látványos film. Megköveteli a figyelmed, egy percre nem veszed le a vászonról a tekinteted, és ez a jó film ismérve. Igazi Sci-fi! Jár neki a 10/10

2015.02.13 Marko22

Remekül elkészített képi és látványvilág, figyelmet igénylő film. Érteni kell mit akar mondani.

2015.01.29 Dotty90

Egy sci-fi azoknak, akik értik a dolgokat. Szerintem ember függő, hogy kinek fog tetszeni. Ez a film tipikusan az, hogy vagy érted és tetszik, vagy nem és végig ásítozod.

2022.12.02 BDJN

Nagyon jó film.

2015.03.13 tothtibor5

Látványos, izgalmas és sok akcióval teletűzdelt sci-fi film. A sztori nem könnyen fogyasztható, de aki odafigyel az megfogja érteni. Ajánlom mindenkinek a filmet, mert rengeteg tanulság van benne. Keanu Reeves nagyon jól játszik benne. 5/5

2015.02.11 vadiati

Nagyon jók az akciójeleneteket, lenyűgöző lassításokat használnak a filmben. Nem véletlenül használtak ezután nagyon sok filmben mátrixos effekteket. A történet érdekes (valóság-illúzió ellentéte), bár a későbbi részekben szerintem ellaposodik.