Látványos film. Eléggé érdekesre sikeredett a sztori, de érthető. Érdemes megnézni és egy teljesen más világképet kapunk az emberiségről. Keanu Reeves legjobb filmje.
Véleményem szerint a valaha készült legjobb sci-fi film. Minden megtalálható benne ami ebben a műfajban követelmény. A karakterek hozzák a remek formájukat, az akciójelenetek páratlanok. Mindenképpen 10/10.
Az egyik legtúlértékeltebb színész legtúlértékeltebb filmjének tartom a Mátrixot, amiben Keanu Reeves azon kívül, hogy ostobán néz, hülyéket kérdez és két jelenetenként meglepődik, nem igazán történik semmi. Akciófilmnek túl sötét, a történet értékel... Több
Anno akik előttem látták a moziban, mindenki azt mondta baromi jó, de nem tudnák elmesélni, miről szól. Úgyhogy látnom kellett! Az alapgondolattal olyannyira egyetértek, hogy véleményem szerint a mi világunk pont ugyanígy működik... Mindig aktuális lesz. Klasszikus darab.
Remek az alapötlet a filmnek, elgondolkodtató, hatásos és rendkívül látványos film. Megköveteli a figyelmed, egy percre nem veszed le a vászonról a tekinteted, és ez a jó film ismérve. Igazi Sci-fi! Jár neki a 10/10
Egy sci-fi azoknak, akik értik a dolgokat. Szerintem ember függő, hogy kinek fog tetszeni. Ez a film tipikusan az, hogy vagy érted és tetszik, vagy nem és végig ásítozod.
Látványos, izgalmas és sok akcióval teletűzdelt sci-fi film. A sztori nem könnyen fogyasztható, de aki odafigyel az megfogja érteni. Ajánlom mindenkinek a filmet, mert rengeteg tanulság van benne. Keanu Reeves nagyon jól játszik benne. 5/5