Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Miami Vice (2006)

Miami Vice
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
108
Képek
1
Videók
 
csepeti   2016. 05. 07.

legújabb vélemény

1
Örök dobogós

Michael Mann talán legjobb filmje (a Heattel versenyben az első helyért), ami süket fülekre talált a nézőtéren, de még a színészek sem teljesen értették a koncepciót. Colin Farrell pl. azt nehezményezte, hogy teljesen hiányzik a humor a filmből: ő ol... teljes kritika»

 
nagyniki987   2016. 04. 17.

0

A film látványos, jó a képi világ, átjön az életérzés, mégis vannak hiányosságok, amik azoknak talán jobban feltűnnek, akik látták a sorozatot. ahhoz képest nekem kissé csalódás volt. Azoknak akik nem látták a sorozatot, valószínűleg tetszeni fog.


 
Henk   2016. 05. 03.

0

Nem nevezhető B kategóriásnak, hiszen igazi világsztárok szerepelnek a filmben, a költségvetés miatt pedig bőven volt pénzük megvalósítani a leglátványosabb jeleneteket is. Az akcióval nincs is semmi gond, de a történet nem egy bajnok. Láttunk már ilyen filmet sokat, ez sem sokban különbözik az átlagtól.

 
ZiggityZag   2015. 08. 25.

0

A film gyönyörű képeket, szép beállításokat, szexi nőket és látványos akciót ígér, mindezt sikerült is megvalósítania Michael Mann-nak, de ezen felül ne sokat várjunk a filmtől. A történet sablonos, a fordulatok már jó előre megjósolhatók, bizonyos é... több»

Galéria (108)

Colin Farrell
Colin Farrell

Videók (1)

A film összbevétele 100 327 090 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő megkülönböztetett repülő egy Adam A500-as.

(mrarizona)
 

Sonny Ferrari F430 autójának kipufogójából felcsapó kék lángok valódiak, nem kellett filmes trükk, ugyanis ennek a kocsinak padlógáznál tényleg lángol a kipufogója.

(ps)
 

Röviddel a film forgatás előtt Jamie Foxx átvehette az Oscar-díjat, amit a Ray (2004) című filmben nyújtott alakításáért kapott. Ezért aztán a színész fizetés emelést kért, amit úgy oldottak meg, hogy Colin Farrell honoráriumát csökkentették.

(ps)
 

Sonny szerepére Tom Cruise, Brad Pitt és Matthew McConaughey neve is szóba került.

(ps)
 

Az FBI számítógépén az egyik jelenetben láthatóvá válik Sonny születési dátuma, 1970 július 2.

(ps)
 

Colin Farrell a filmben Sama Eyewear napszemüveget visel.

(ps)
 

Rico szerepére Will Smith, Denzel Washington és Samuel L. Jackson neve is szóba került.

(ps)