Klasszikus ívű rajzfilm, kalandokkal teli, bájos főszereplővel, hangzatos betétdalokkal, csodálatos látványvilággal. Humor, érzelem, tanulság, mind-mind jól adagolva megjelenik, de mégis volt egy kis hiányérzetem. Kapaszkodik a nagy klasszikusok nyomába, de oda azért nem érhet fel!
Nagyon jó kis film készült. A dalok, a karakterek, és az animáció is szuper lett. Ez a Disney egyik legjobb meséje. A ruhákat pedig külön kiemelném, hogy milyen jók. :)
Látványos, színvonalas animáció. Minden korosztály számára jó kikapcsolódást nyújthat. Kategóriájában átlag feletti. A történet fantáziadús, érdekes!
Moanának kalandos utazása során szembe kell szállnia óceáni szörnyekkel, a kétértelmű természetű Mauival és saját kétségeivel is. Útja során megtanul bízni a belső hangjában, és felfedezi a magában rejlő erőt. Megbocsát Maui hibáiért, és segít neki h... Több
A történet nagyon tetszett. Habár a grafikus rész nem jött be Mauri énekénél. A dalok nagyon jók hangzanak, könnyű beleélni magunkat a történetbe. Nagyon vicces, tele van jó poénokkal. Imádom a karaktereket. A történet is aranyos. Többször is megnéztem és még meg is fogom.
Örültem, hogy még manapság is ilyen gyerekmeséket sikerül készíteni. Gyerekeknek is, felnőtteknek is élvezetes, aranyos mese, nagyon tetszett, csak ajánlani tudom.
Már jó ideje húzza a Disney az arcunk előtt a mézesmadzagot evvel a filmmel kapcsolatban. A szinkronizálás már két éve befejeződött, azóta a rajzolóké és az utómunkáké a terep. Megérte rá várni. Egy pillanatig sem okozott csalódást. Az egyik oldalr... Több
Nekem nem tetszett annyira. Jó volt, szép grafikával megtűzdelve, de valahogy mégsem éreztem azt, mint a régebbi meséknél. Sajnos a Disney-nél is leágazóban van az ipar.