Előzetes alapján nekem jobbnak tűnt a film, valahogy az hogy egy térben játszódik az egész engem teljesen összenyomott és a történet sem kötött le makulátlanul.
Igazából nem is kellett volna, hogy tetsszen ez a film, legfőképpen régi kedvenc színésznőm Julia Roberts miatt néztem meg. Végül kellemeset csalódtam. Nem, nem egy világmegváltó film, de szatirikusan reflektál a ma pénzügyi világára. Könnyedén, humo... Több
Az alapsztori érdekes, de a kivitelezés nekem annyira nem jött be. Voltak üresjáratok. A szereplőgárda jó volt, de ennyi.
julia robert és george clooney is jól alakít bár nem volt nagy cucc a film. alapvetően a pénz világában jtszódik ahol vannak az ügyes üzletemberek és a semmihez sem értő álampolgárok akik azt hiszik ha valakinek aki szépeket mond odaadnak egy ksi pén... Több
Nem volt rossz, de ebből az alapanyagból illett volna még jobbat összehozni. Jodie Foster, jobbat vártam.
Csak még jobban tudatosította bennem a film, hogy a nagyvállalatok bármit megtehetnek és mindent, de tényleg mindet a pénz és az az iránti vágy irányít.
Nagyon jó lenyűgözött a film. Egyébként a 2008 válságban nekünk is eltapsolt az OTP nyugdíj megtakarításainkból 580 000 ft. Amire azóta sem kaptunk választ hogy mi volt az a rossz befektetés.
Nagyon merész, elgondolkoztató film a Pénzes cápa, ahol egy pillanat alatt válik szimpatikus, pozitív főhőssé az addig negatív szereplő, merénylő. Érdemes megnézni George Cloney és Julia Roberts filmjét.
Jó egyszer nézős film egy unalmas vasárnap délután. A nagy színészeket erősnek éreztem a filmben, szerintem felesleges volt. Fordulatok tényleg vannak benne de nem olyan izgalmasra lettek megcsinálva.
A film első harmadánál nem lehetett tudni mi lesz a filmből. Fokozatosan bontakozott ki a történet. A feszültséget azonban tényleg végig sikerült fenntartani. A színészvezetés nagyon a helyén volt, és természetesen a színészek, nameg a rendező. Mégis... Több
Izgalmas volt ebben a szerepben látni George Clooneyt, Julia Robertsről meg nem is kell beszélni, kiváló színésznő, régi nagy kedvencem, miatta néztem meg ezt a filmet is. Örülök, hogy megtettem. Nem volt egy unalmas pillanata sem, remekül összehozták.
Átlagos akcióthriller igazán kemény lélektani jelenetekkel. Szépen fokozatosan bontakozik ki a néző előtt az események miértje. Fontos kérdéseket feszeget a film, nem könnyű ítéletet mondani.