Remek szereposztás, könnyed szórakozás. Sajnos manapság kevés a hasonló film, de ez nagyon jól működik a maga morbiditásával és humorával. Roth rezignáltan hidegvérű, Kendrick nagyon cukin bolond, Rockwell pedig egy zseni, mint mindig.
Anna Kendrick egyre színvonalasabb vígjáték színésszé válik, és ez is egy állomás volt fejlődésében. Szórakoztató.
A legjobb szó erre a filmre a gagyi. Ez mindent el is mond róla. Gagyik a poénnak szánt próbálkozások és a párbeszédek. Pár éve már láttam, de ez csak egy jó fél óra után derült ki. Ez is mutatja, hogy mennyire felejthető alkotás. Tim Roth-t ennél jo... Több
Az előzetes alapján azért egy jobb, és pörgősebb filmre gondoltam. Így egy megszokott romantikus vígjáték - kevés akcióval, ami arra volt elég, hogy felsorakozzon a Kémes hármas, Exférj újratölve, Szingli fejvadász féle sorba . Számítottam erre, de a... Több
Ennél őrültebb filmet nem lehet kitalálni! Anna Kendrick, a női főszereplő számomra nagyon ellenszenves, bár már láttam néhány filmben, de azokban nem figyeltem fel rá. Ebben igen, csak negatív értelemben. Lehetőség szerint kerülni azt a filmet, amel... Több
Szigorúan egyszer nézős, azt is 4-5 ásítással bírtam ki. Nekem nem jött be, néhány poént fel lehet benne fedezni, de ettől függetlenül bugyuta, és ostoba film szerintem. Vígjátékhoz kevés, akciófilmhez unalmas, romantikus filmnek meg vicc..
Nagyszerű film. Izgalmas,érdekes, a végéig tartogat meglepetéseket. A piros bohocorr, ami helyett igazán kitalálhattak volna valami mást, mert valamiért nagyon irritáló :D,de összességében nagyon jo film!
Rockwell és Kendrick őrült laza párost alakít, már miattuk is megéri megnézni ezt a filmet. :) Bár a tempó és a humor nem mindig működik tökéletesen, a kikapcsolódásra vágyóknak telitalálat lehet.
Szintén egyszer nézős átlagos, de nem rossz film. A színészekkel szerintem nincs gond, Anna Kendrick tökéletes, mint Martha, és Sam Rockwell is egy érdekes választás Mr. Right-nak. Vannak benne viccek és akciós is.
Engem valamiért borzasztóan irritált ez a film, nem tudom megmondani, hogy miért. A színészek is idegesítőek voltak szerintem, különösen a női főszereplő. Nagyon kiszámítható, gyenge film.
Se Anna Kendrick, se Sam Rockwell nem tartozik a kedvenc színészeim közé, de azért adtam egy esélyt ennek a darabnak is. Nem igazán tudtam jól szórakozni rajta, meglehetősen unalmas volt.