Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85

Egy hét Marilynnel (2011)

My Week with Marilyn
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
diumiu   2017. 12. 24.

legújabb vélemény

Marilyn Monroe-t nagyon szerettem, szívesen nézek vele kapcsolatos filmeket. Michelle Williams fantasztikus ebben a filmben, mint ahogyan a másik kedvencem Eddie Redmayne is. Nekem nagyon tetszett a szereposztás és a kivitelezés is. Ajánlom mindenkinek.

 
Berto49   2016. 08. 26.

Michelle Williams nagyon jó, de Larry mint Sir Laurence Olivier (Kenneth Branagh/Kulka János) illúzióromboló. Egy ilyen vén csatalovat (felőlem lehet briliáns Shakespeare színész!) beállítani a fess és nagyon tehetséges Olivier szerepére nagy-nagy baklövés. Ugyanakkor meglepetésként ért, hogy Eddie Redmayne (Mindenség elmélete, A dán lány) már ebben a filmben is szerepelt, a zárójelben szereplő filmekben azt hittem, hogy előttem még teljesen ismeretlen. Hiába, az arcmemóriám és a felismerő képességem… A megjelenése sem olyan béna, mint az említett filmekben. Igazán bosszant, hogy az a vén banya, Judi Dench szinte minden filmben felbukkan. Itt az angolok színésznő nagyasszonyát alakitja, akinek G. B. Shaw a Szent Johanná-t írta. Megdöbbentő, hogy a vén krampuszt mennyire „nyomják”, pedig számomra elviselhetetlen. A „herceg és a kóristalány” című filmet muszáj újra megnéznem, bár ott meg a megboldogult Sztankay hangja irritál.


 
Dotty90   2015. 01. 29.

Ez egy szuper film szerintem. Nekem nagyon bejött a szereposztás és a színészi játékok.

 
baloghadyka   2015. 02. 03.

Ez minden, csak nem egy jó film Marilyn életének bizonyos szakaszáról. Nem tetszett. :( A történetvezetés és a színészi játék sem győzött meg.

 
pagiii   2015. 02. 17.

Remek kis filmecske. Nem akarja megváltani a világot és ez tetszik. Michelle Williams nagyszerűen eljátszotta Marilyn Monroet. Jó színészi gárda, jó szereplők, és egy jó szívbemarkoló, varázslatos történet.

A film összbevétele 35 057 696 dollár volt (imdb.com).

 

Toby Jones karaktere, Arthur P. Jacobs, aki Marilyn Monroe publicistája volt akkoriban, a későbbiekben filmproducerként vált ismertté. Olyan filmeken dolgozott, mint a Doktor Doolittle 1967-ből, A majmok bolygója 1968-ból és a Viszlát, Mr. Chips! 1969-ből.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Judy Dench, aki Sybil Thorndike-ot alakítja a filmben, a valóságban néhány alkalommal személyesen is találkozott a művésznővel. Először 1958-ban, amikor Dench éppen a Rómeó és Júlia című darabban szerepelt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Scarlett Johanssont megkeresték, hogy játssza el Marilyn Monroe-t, de visszautasította a lehetőséget.

(rbernadett)
 

Elaine Hendrix szóba került Marilyn Monroe szerepére.

(rbernadett)
 

A film azonos című könyve alapján készült.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.