Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Egy hét Marilynnel (2011)

My Week with Marilyn
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Berto49   2016. 08. 26.

Michelle Williams nagyon jó, de Larry mint Sir Laurence Olivier (Kenneth Branagh/Kulka János) illúzióromboló. Egy ilyen vén csatalovat (felőlem lehet briliáns Shakespeare színész!) beállítani a fess és nagyon tehetséges Olivier szerepére nagy-nagy baklövés. Ugyanakkor meglepetésként ért, hogy Eddie Redmayne (Mindenség elmélete, A dán lány) már ebben a filmben is szerepelt, a zárójelben szereplő filmekben azt hittem, hogy előttem még teljesen ismeretlen. Hiába, az arcmemóriám és a felismerő képességem… A megjelenése sem olyan béna, mint az említett filmekben. Igazán bosszant, hogy az a vén banya, Judi Dench szinte minden filmben felbukkan. Itt az angolok színésznő nagyasszonyát alakitja, akinek G. B. Shaw a Szent Johanná-t írta. Megdöbbentő, hogy a vén krampuszt mennyire „nyomják”, pedig számomra elviselhetetlen. A „herceg és a kóristalány” című filmet muszáj újra megnéznem, bár ott meg a megboldogult Sztankay hangja irritál.

 
Dotty90   2015. 01. 29.

Ez egy szuper film szerintem. Nekem nagyon bejött a szereposztás és a színészi játékok.


 
diumiu   2017. 12. 24.

Marilyn Monroe-t nagyon szerettem, szívesen nézek vele kapcsolatos filmeket. Michelle Williams fantasztikus ebben a filmben, mint ahogyan a másik kedvencem Eddie Redmayne is. Nekem nagyon tetszett a szereposztás és a kivitelezés is. Ajánlom mindenkinek.

 
baloghadyka   2015. 02. 03.

Ez minden, csak nem egy jó film Marilyn életének bizonyos szakaszáról. Nem tetszett. :( A történetvezetés és a színészi játék sem győzött meg.

 
pagiii   2015. 02. 17.

Remek kis filmecske. Nem akarja megváltani a világot és ez tetszik. Michelle Williams nagyszerűen eljátszotta Marilyn Monroet. Jó színészi gárda, jó szereplők, és egy jó szívbemarkoló, varázslatos történet.

 

Toby Jones karaktere, Arthur P. Jacobs, aki Marilyn Monroe publicistája volt akkoriban, a későbbiekben filmproducerként vált ismertté. Olyan filmeken dolgozott, mint a Doktor Doolittle 1967-ből, A majmok bolygója 1968-ból és a Viszlát, Mr. Chips! 1969-ből.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Judy Dench, aki Sybil Thorndike-ot alakítja a filmben, a valóságban néhány alkalommal személyesen is találkozott a művésznővel. Először 1958-ban, amikor Dench éppen a Rómeó és Júlia című darabban szerepelt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Scarlett Johanssont megkeresték, hogy játssza el Marilyn Monroe-t, de visszautasította a lehetőséget.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.