Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Egy hét Marilynnel (2011)

My Week with Marilyn
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Vélemények: Egy hét Marilynnel (2011)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
diumiu   2017. 12. 24.

legújabb vélemény

Marilyn Monroe-t nagyon szerettem, szívesen nézek vele kapcsolatos filmeket. Michelle Williams fantasztikus ebben a filmben, mint ahogyan a másik kedvencem Eddie Redmayne is. Nekem nagyon tetszett a szereposztás és a kivitelezés is. Ajánlom mindenkinek.

 
Berto49   2016. 08. 26.

Michelle Williams nagyon jó, de Larry mint Sir Laurence Olivier (Kenneth Branagh/Kulka János) illúzióromboló. Egy ilyen vén csatalovat (felőlem lehet briliáns Shakespeare színész!) beállítani a fess és nagyon tehetséges Olivier szerepére nagy-nagy baklövés. Ugyanakkor meglepetésként ért, hogy Eddie Redmayne (Mindenség elmélete, A dán lány) már ebben a filmben is szerepelt, a zárójelben szereplő filmekben azt hittem, hogy előttem még teljesen ismeretlen. Hiába, az arcmemóriám és a felismerő képességem… A megjelenése sem olyan béna, mint az említett filmekben. Igazán bosszant, hogy az a vén banya, Judi Dench szinte minden filmben felbukkan. Itt az angolok színésznő nagyasszonyát alakitja, akinek G. B. Shaw a Szent Johanná-t írta. Megdöbbentő, hogy a vén krampuszt mennyire „nyomják”, pedig számomra elviselhetetlen. A „herceg és a kóristalány” című filmet muszáj újra megnéznem, bár ott meg a megboldogult Sztankay hangja irritál.


 
Dotty90   2015. 01. 29.

Ez egy szuper film szerintem. Nekem nagyon bejött a szereposztás és a színészi játékok.

 
baloghadyka   2015. 02. 03.

Ez minden, csak nem egy jó film Marilyn életének bizonyos szakaszáról. Nem tetszett. :( A történetvezetés és a színészi játék sem győzött meg.

 
pagiii   2015. 02. 17.

Remek kis filmecske. Nem akarja megváltani a világot és ez tetszik. Michelle Williams nagyszerűen eljátszotta Marilyn Monroet. Jó színészi gárda, jó szereplők, és egy jó szívbemarkoló, varázslatos történet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.