62% 103 szavazat
New York, I Love You

New York, I Love You

New York, I Love You
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
70
Szereplők (70)
12
Képek (12)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

New York a film születése óta az álmok és a lehetőségek városa. Lüktető kulturális sokszínűségével, az eget ostromló, szikrázó felhőkarcolóival több mint száz éve szolgál kulisszául sikeres filmek ezreihez. Most a szerelmesek friss szemszögéből ismerhetjük meg a várost, melynek örökös zajába megannyi titok, sok humor és egy csepp erotika vegyül. Ez az a város, ahol minden megtörténhet, ahol az egyszerű, hétköznapi történetek is életre szóló kalanddá válnak. Mitől válik ott és akkor különlegessé, hogy egy fiatal nő az esküvője előestéjén felkínálkozik egy indiai üzletembernek, hogy egy író a legjobb csajozós szövegével próbál felszedni egy nőt az utcasarkon, hogy egy fiatal… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.02.17.
 
2021.12.26 Szilonka

legújabb vélemény

Mint film, nem állt össze annyira a story. Rövidfilmeket kaptunk, jót is, rosszat is, igazi sztárdömpinggel.

0
 
2018.04.19 indingo

New York bemutatása kis történeteken keresztül. Hasonlít az Igazából szerelemre - amit amúgy imádtam -, de ez valahogy valósághűbb és művészibb. nincsenek túlerőltetve a történetek és érdekesség,hogy minden részt más-más ember írt és rendezett.

0
 
2015.04.27 krisztike18

Semmis kis történetek, amelyek valamit mégiscsak elkapnak, és érzékeny kézzel vágva, az egészet egy anyagként kezelve egymásba folynak, egyszerre egységes és sokszínű filmet hozva létre.Így a New York, I Love You nemcsak hangulatos moziélménynek, de intelligens randifilmnek is ideális.

0
 
2015.06.18 juliS

Biztosan mindenki megtalálja benne a magáét, hiszen több szemszögből több történetre épül. New York egyszerűen csodálatos! Ja, és rengeteget cigarettáznak benne. Ezen mondjuk ledöbbentem. Kár.

0
 
2015.07.18 Face

Nos, nem szeretném a hozzáértőt játszani, nem vagyok sem kritikus, sem filmes, de...hadd írjam le, hogy a színészgárdát elnézve,-mely összességében képezi nálam a jelenlegi amerikai nyálat egy helyre összefolyatva- ez a film sekélyes, semmitmondó, felfuvalkodott és sznob.

0

A film összbevétele 1 585 859 dollár volt (imdb.com).

#1