Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67

New York, I Love You (2008)

New York, I Love You
Filmadatlap
 
72
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
indingo   2018. 04. 19.

New York bemutatása kis történeteken keresztül. Hasonlít az Igazából szerelemre - amit amúgy imádtam -, de ez valahogy valósághűbb és művészibb. nincsenek túlerőltetve a történetek és érdekesség,hogy minden részt más-más ember írt és rendezett.

 
krisztike18   2015. 04. 27.

Semmis kis történetek, amelyek valamit mégiscsak elkapnak, és érzékeny kézzel vágva, az egészet egy anyagként kezelve egymásba folynak, egyszerre egységes és sokszínű filmet hozva létre.Így a New York, I Love You nemcsak hangulatos moziélménynek, de intelligens randifilmnek is ideális.


 
Face   2015. 07. 18.

Nos, nem szeretném a hozzáértőt játszani, nem vagyok sem kritikus, sem filmes, de...hadd írjam le, hogy a színészgárdát elnézve,-mely összességében képezi nálam a jelenlegi amerikai nyálat egy helyre összefolyatva- ez a film sekélyes, semmitmondó, felfuvalkodott és sznob.

 
juliS   2015. 06. 18.

Biztosan mindenki megtalálja benne a magáét, hiszen több szemszögből több történetre épül. New York egyszerűen csodálatos! Ja, és rengeteget cigarettáznak benne. Ezen mondjuk ledöbbentem. Kár.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.