Éjjeli féreg

Nightcrawler

2016.11.22 csocsicsoda

Egy igazi mocskos film, nagyon érdekes volt. A története nem túl sablonos sokszor meghökkentő, tetszett, jó volt.

2016.06.15 Panna

Elégé egyedi témát dolgoz fel a film. A szereplők a maximumot kihozták a sztoriból. Jake remekül alakította a figurát.

2015.10.20 J.Fatime

Sokáig halogattam a filmet, mert nem olvastam róla igazán jókat. Meg kell hagyni Jake jól hozta a szerepét. A film ajánlott megnézésre, mert fokozatosan egyre izgalmasabb lesz. Csöre Gábor pedig kiváló szinkronhang.

2015.06.23 Newyqrk

A baj az hogy eltudom képzelniezt a valóságban.

2015.06.03 miska1967

Elsőfilmes rendező létére Dan Gilroy pokolian tudja mit csinál. Cselekményvezetése feszes, pörgős, a visszafogottabb pillanatokban sem ül le, dialógusai lényegre törőek, precízek és nem mellőzik a morbid, groteszk humort. Jake Gyllenhaal minden idők ... Több

2015.11.23 Beniko

Hogy is mondjam? Egy elég beteg fazont alakít a Jake Gyllenhaal, de jól csinálja. Egy nyereséghajhászó őrült. A film alapsztorija egyébként teljesen rendben van.

2016.06.22 punktum

Nem egy hétköznapi film, kell egy hangulat hozzá. Érdekes a története, nekem tetszett.

2015.08.19 Imádom Nagy Antalt

Ez a film egy modern mestermű, egy újabb egyedülálló gyöngyszem 2014 termékeny palettájából. Bizarr, fokozódó feszültséggel teli görbe tükör a társadalmunkról, nagyszerű színészi teljesítménnyel megfűszerezve.

2015.03.12 july

A film a bulvármédia kritikája, és társadalomkritika is egyben. Bemutatja, hogy a hatalomvágy mennyire eltorzítja az emberi természetet. Keveredik a krimi, thriller, dráma és a humor. Ajánlani tudom :-)

2016.02.22 BlaBlaBla

Tetszett a történet, ilyen témáról még nem láttam filmet. Az újságírók, riporterek egy-egy jó cikkért mindenre képesek. Jake Gyllenhaal jól hozta a karaktert, olyan igénytelennek is nézett ki nem volt valami kedvelhető.

2015.05.20 mokanszkit

Maga a történet és a forgatókönyv érdekes, viszont kissé túl egyszerű, szájbarágós volt nekem, túl sokat nem kell rajta gondolkodni, hogy miről is szól a film, viszont a felhozott témák egytől egyig aktuálisak.

2015.06.02 zsuzsa

Már az első trailer óta nagyon vártam a filmet. Valami megfogott benne, pedig 2 perc elég volt, hogy rájöjjek ez tényleg egy elmebeteg film lesz. Hihetetlenül erős atmoszférájú film. Sokkal hátborzongatóbb jelkenetek vannak benne, mint bármely horror... Több

2016.08.22 Mliklós29

Érdekes történetet mutat be a film., egy kegyetlen világról amelyben élünk. A szereplők kiválóan játszottak.

2015.05.19 Sz.N.K.N

Véleményem szerint az Éjjeli féreg a jól megírt és zseniálisan eljátszott karakter kombinációjának köszönheti sikerét. Amit Gyllenhaal művel az félelmetes, a szó minden értelmében. Persze a rendezéssel sincsen nagy gond, és az operatőrt szintén dicséret illeti.