Elégé egyedi témát dolgoz fel a film. A szereplők a maximumot kihozták a sztoriból. Jake remekül alakította a figurát.
Sokáig halogattam a filmet, mert nem olvastam róla igazán jókat. Meg kell hagyni Jake jól hozta a szerepét. A film ajánlott megnézésre, mert fokozatosan egyre izgalmasabb lesz. Csöre Gábor pedig kiváló szinkronhang.
Elsőfilmes rendező létére Dan Gilroy pokolian tudja mit csinál. Cselekményvezetése feszes, pörgős, a visszafogottabb pillanatokban sem ül le, dialógusai lényegre törőek, precízek és nem mellőzik a morbid, groteszk humort. Jake Gyllenhaal minden idők ... Több
Hogy is mondjam? Egy elég beteg fazont alakít a Jake Gyllenhaal, de jól csinálja. Egy nyereséghajhászó őrült. A film alapsztorija egyébként teljesen rendben van.
A film a bulvármédia kritikája, és társadalomkritika is egyben. Bemutatja, hogy a hatalomvágy mennyire eltorzítja az emberi természetet. Keveredik a krimi, thriller, dráma és a humor. Ajánlani tudom :-)
Tetszett a történet, ilyen témáról még nem láttam filmet. Az újságírók, riporterek egy-egy jó cikkért mindenre képesek. Jake Gyllenhaal jól hozta a karaktert, olyan igénytelennek is nézett ki nem volt valami kedvelhető.
Maga a történet és a forgatókönyv érdekes, viszont kissé túl egyszerű, szájbarágós volt nekem, túl sokat nem kell rajta gondolkodni, hogy miről is szól a film, viszont a felhozott témák egytől egyig aktuálisak.
Már az első trailer óta nagyon vártam a filmet. Valami megfogott benne, pedig 2 perc elég volt, hogy rájöjjek ez tényleg egy elmebeteg film lesz. Hihetetlenül erős atmoszférájú film. Sokkal hátborzongatóbb jelkenetek vannak benne, mint bármely horror... Több
Érdekes történetet mutat be a film., egy kegyetlen világról amelyben élünk. A szereplők kiválóan játszottak.
Véleményem szerint az Éjjeli féreg a jól megírt és zseniálisan eljátszott karakter kombinációjának köszönheti sikerét. Amit Gyllenhaal művel az félelmetes, a szó minden értelmében. Persze a rendezéssel sincsen nagy gond, és az operatőrt szintén dicséret illeti.